Warta Breaking Travel News wong

Versi CMO London lan Club des Femmes de la Diversité CFD, bebarengan kanggo mbantu mbukak kesempatan sing luwih apik kanggo wanita ing Cape Verde

mbayar
mbayar
ditulis dening editor

Pancen sawijining prekara sing kuat kanggo nglumpukake wirausaha wanita supaya bisa ketemu saka Eropa lan Afrika lan ing saindenging jagad kanggo ngrembug babagan kesempatan lan bisa ngindhari perubahan.

Elizabeth Patricia Traore-Andony, MD, CMO London, lan Presiden Dina Mendes saka Club des Femmes de la Diversité, bebarengan ing Cape Verde kanggo takon babagan jender ing perusahaan lan pentinge nilai kanggo para pencipta wanita lan kewirausahaan ing perusahaan cilik lan menengah.

Dheweke percaya manawa nggawe bisnis sing luwih apik ing Cape Verde lan kegiatan utama minangka kunci mbantu ngatasi masalah saiki lan kanggo generasi mbesuk.

Ngomentari inisiatif iki, Elizabeth Patricia Traore-Andony ujar: "Muga-muga kita bisa nyengkuyung nggawe serikat wanita ing bisnis lan kita bisa njupuk langkah luwih cepet kanggo tujuan iki. Kita ngurmati peran wanita ing urip kita, nanging kita kudu ngurmati peran wanita minangka wirausaha. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.