24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Malaysia News Teknologi transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Maskapai penerbangan Firefly Malaysia nandatangani perjanjian karo Saber

0a1a-44
0a1a-44
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Saber Corporation dina iki ngumumake perjanjian distribusi konten anyar karo Firefly, perusahaan penerbangan utama ing Asia Tenggara, lan anak perusahaan Malaysia Airlines. Amarga pertumbuhan pariwisata rata-rata ing Asia Tenggara terus ngluwihi rata-rata internasional, Firefly bakal nggunakake pasar pariwara global Sabre sing wiyar kanggo nambah eksistensi ing wilayah kasebut.

"Firefly duwe peran penting kanggo ngenalake para wisatawan babagan keajaiban Asia Tenggara. Gabung karo Sistem Distribusi Global (GDS) Sabre sing utama bakal ngidini kita nggayuh tujuan pertumbuhan, lan kanggo nambah metrik distribusi, ngluwihi pasar ing taun-taun iki, "ujare Philip See, CEO Firefly.

Dumunung saka pusat Pulau Pinang lan Subang ing Malaysia, Firefly nyedhiyakake sambungan menyang macem-macem titik ing Malaysia, Thailand Kidul, Singapura, lan Indonesia. Miturut kesepakatan kasebut, Firefly bakal luwih nguatake keselarasan karo agenda Indonesia-Malaysia-Thailand Growth Triangle (IMT-GT), inisiatif kerja sama kanggo nyepetake transformasi ekonomi lan sosial ing telung negara kasebut. Anane tambah Firefly sing bakal dinikmati kanthi gabung karo Saber GDS mesthi bakal menehi mupangat kanggo para wisatawan internasional lan agen perjalanan.

"Saber seneng nggawe aliansi strategis karo Firefly, sing milih kita dadi GDS pertama. Kanthi nggandhengake maskapai kasebut menyang pasar perjalanan global sing sugih, tekan luwih saka 425,000 agen sing gegandhengan karo Saber ing saindenging jagad, perjanjian anyar iki bakal langsung menehi kontribusi kanggo nggedhekake kehadiran maskapai kasebut ing saindenging wilayah lan jagad iki, "ujare Rakesh Narayanan, wakil presiden, regional regional manager, Asia Kidul lan Pasifik, Penjualan Air Terjun Solusi Plancongan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov