Argentina Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Turis nyuda kahanan ekonomi Argentina

0a1a-50
0a1a-50
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelancong internasional padha kumpul ing Argentina, njupuk kauntungan saka peso sing kurang apik kanggo nambah rega dhuwit mbuwang preinan, miturut data paling anyar.

Pesenan kanggo wulan Maret nganti Mei luwih saka 11.2% dibandhingake taun kepungkur. Kanggo Amerika Selatan kanthi total, pesenan luwih maju 5.8%.

Ing taun sadurunge nganti Februari, rawuh internasional ing Argentina nganti 3.9%, dibandhingake karo 5.5% kanggo kabeh wilayah.

Eropa lan Amerika Latin minangka pasar paling cepet kanggo lelungan menyang Argentina. Uga ana jumlah plancong saka China (+ 21.9%) lan Israel (+ 15.9%), ing antarane sepuluh negara paling maju kanthi tuwuh.

Dhaptar utama yaiku Uruguay kanthi pesenan sadurunge 34.3% ing taun kepungkur, kanggo lelungan antarane Maret lan Mei. Inggris nuduhake pertumbuhan 33.5% sing kuat kanggo periode sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov