24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Norwegia Sun bali menyang Pelabuhan Canaveral kanggo planco taun kapindho ing Kuba

0a1a-56
0a1a-56
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sun Cruise Line Norwegia bali menyang Port Canaveral dina iki kanggo musim pesiar kaping loro saka Pelabuhan menyang Kuba, uga plancongan menyang Bahama.

Wiwit Senen, 15 April, Sun Norwegia, sing ing taun 2018 dadi kapal pesiar homeport pertama sing berlayar saka Port Canaveral menyang Kuba, bakal nawakake pelayaran kaping papat, limang lan pitung dina menyang Havana, Kuba, kanthi pelayaran pilihan uga diarani Key West sajrone pelayaran plancongan patang dina. Pelabuhan panggilan sajrone plancongan srengenge limang lan pitung dina kalebu Key West, Nassau, Bahamas, utawa pantai pulau pribadi Norwegia ing Great Stirrup Cay, Bahamas.

"Kita seneng banget yen Matahari Norwegia bakal bali menyang musim pelayaran menyang Kuba," ujare CEO John Port Murray. "Luwih saka 30,000 tamu lelayaran plancongan saka Pelabuhan menyang Havana taun kepungkur, lan kita kepenak dadi tuan rumah kesempatan pelayaran luwih akeh ing musim panas iki."

Kapal tamu 1,936 tamu bakal miwiti musim pelayaran musim panas awan iki kanthi lelungan telung wengi menyang Key West lan Pulo Grand Bahama, Bahama.

Kanggo pelayaran Kuba papat wengi, Sun bakal mangkat menyang Pelabuhan saben dina Senen sajrone musim pelayaran musim panas lan bali saben dina Jumuah. Pelayaran telung wengi menyang Bahama mlaku ing dina Jumuah lan dina Senen.

Ing Kuba, Srengenge bakal dilenggahi ing Pelabuhan Havana ing jantung Old Havana, sawijining situs Warisan Dunia UNESCO. Tamu bisa ngrasakake budaya lan sejarah Kuba kanthi plancongan pesisir OFAC (USTreasury of Aset Asing).

Dibangun ing taun 2001, Sun. ton berjumlah 78,309 ngalami perbaikan dock dry telung minggu ing Mei 2018, muncul kanthi stateroom, restoran lan ruang publik sing dianyari, uga telung papan anyar - Los Lobos Cantina, Bliss Ultra Lounge lan Spinnaker Lounge. Kapal pesiar nawakake 14 pilihan panedhaan, bar lan ruang santai, blanja onboard, Mandara Spa, Sun Club Casino lan hiburan. Kabeh tamu sing lelayaran ing plancongan Kuba Norwegia utawa Bahamas saka Port Canaveral bisa ngombe omben-omben gratis tanpa wates sing kalebu ing ongkos pelayaran minangka bagean saka program kabeh-kapal.

Sun, sing homeport ing Pelabuhan wiwit 2010 nganti 2012, bakal dipasang ing Cruise Terminal 10 kaya ing taun CT-2018 bubar nampa renovasi luwih saka $ 10 yuta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov