Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Industri Hospitality Hotel & Resor Kabar Breaking Malaysia News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

The Andaman, Resor Koleksi Mewah, Langkawi nampani tim saka Panguwasa Epicurean

0a1a-71
0a1a-71
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Andaman, Resor Koleksi Mewah, Langkawi ngumumake janjian saka rong pimpinan anyar sing bakal kerja bareng kanggo nambah pengalaman mangan sing ditawakake The Andaman. Minangka Panguwasa Epicurean The Andaman sing mentas ditunjuk, Quinn Pu lan Stefano Micocci tujuane nggawa para kolektor global saka kabeh lapisan masyarakat kanthi lelungan epicurean sing kudu ditambahake ing koleksi kenangan.

Quinn Pu, warga negara Tionghoa, diangkat dadi Direktur Pangan lan Minuman anyar. Kanthi piring sing kebak pengalaman hotel lan resor ing Panganan lan Minuman, Quinn bakal ngawasi lan mandhiri kabeh departemen Panganan lan Minuman ing resor kasebut nalika ndorong tuwuhing pangasilan lan kepuasan tamu, njaga 6 papan lan bar makan khas Andaman dadi salah sawijining Langkawi papan utama kanggo mangan panganan sing luar biasa.

Kanthi luwih saka 15 taun makarya, Quinn duwe pengalaman ing Amerika Serikat, Irlandia lan macem-macem lokasi ing negarane, China sadurunge diangkat mbukak The Ritz-Carlton ing Jiuzhaigou, China ing 2017, ing kana dheweke dadi pejabat utama tim F & B sing wis dibukak ing resort gunung kasebut.

Andaman minangka tandha tugas pertama Quinn ing Malaysia. "Malaysia cukup populer ing China lan aku seneng banget babagan adegan panganan. Aku ngarep-arep ndeleng kepiye budaya panganan sing unik bisa menehi inspirasi, ora mung kanggo gaweyan nanging uga ing urip, "ujare Quinn.

Salam saka Italia, Stefano Micocci bubar diangkat dadi Chef Eksekutif The Andaman. Kanthi 20 taun pengalaman kuliner, Stefano miwiti lelungan kuliner ngubengi macem-macem wilayah ing Italia sadurunge mlebu Timur Tengah lan sabanjure menyang Malaysia.

“Masakan Malaysia unik. Sing saya narik kawigaten yaiku saben pasugatan duwe campuran rempah-rempah unik kanthi rasa khas sing njeblug ing cangkem, ”ujare Chef Stefano. "Saben sajian uga duwe crita lan aku inspirasi banget. Karo crita, muncul karakter lan emosi - nggawe wong krasa nalika lagi mangan, lan iku sing dakdeleng nalika nggawe resep anyar. "

"Andaman mesthi dadi pelopor ngarep ing panedhaan inovatif ing pulo kasebut, menehi tolok ukur lan praktik paling apik kanggo pengalaman sing bisa dikelingi uga kesinambungan," ujare Carlos Tarrero, General Manager The Andaman. "Kanthi panguwasa Epicurean anyar iki, aku yakin manawa kita bakal bisa nambah wates dadi pelopor ing pulau kasebut."

Andaman ngunggahake bar ing restoran berkelanjutan unik nalika restoran panganan laut resor Jala diluncurake ing taun 2013. Kanthi jubin pasir, desain desa, lan swasana alam sing alami, Jala ngidini para tamu bisa menikmati kaendahan alam. nalika ngrasakake pasugatan panganan segara seger sing dikhususake dening maestros kuliner ing Jala, ditambah karo keramahan Malaysia sing luar biasa.

Kanggo njamin tangkapan sing paling seger tekan saben dinane ing pesisir The Andaman, Jala uga wis kerja sama karo para nelayan lokal, saengga nulungi bisnis cilik Langkawi. Saben awan, para tamu bisa ngarep-arep mlaku-mlaku ing pantai kanggo nonton koki-koki Jala nalika tumindak lan negosiasi karo nelayan lokal babagan tuku panganan laut seger.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov