Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality LGBTQ News Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Brussels nampi Edisi kaping 24 saka Pride Belgian

0a1a-73
0a1a-73
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kaya taun-taun sadurunge, Brussels bakal ngrayakake komunitas LGBTI + karo Belgian Pride, ing wulan Mei. Tema kanggo edhisi anyar iki yaiku "intersectionality". Festival Pride Belgian bakal diwiwiti tanggal 3 nganti 19 Mei lan bakal nampilake pameran, pamutaran film lan konferensi babagan topik kasebut. Suwene 3 dina, lurung-lurung ing Brussels bakal urip maneh amarga festival kasebut pungkasane ana ing Pride Weekend lan Pride Parade.

Iki bakal dadi edhisi kaping 24 Pride Belgian nganti saiki. Bakal mbukak musim kebanggaan Eropa. Dadi, ibukota Eropa sing ramah gay bakal nampilake keragaman lan keterbukaan kanggo komunitas LGBTI +, uga semangat kanggo urip. Pride Belgian bakal ditindakake luwih saka 3 dina sajrone edisi anyar iki.

Pride Kick-Off tradisional ing dina Jumuah, 3 Mei 2019 bakal dadi wiwitan festival. Pawai kasebut bakal mbukak ing lurung-lurung ing Brussels kanthi swara Fanfare du Meyboom. Pawai kasebut banjur liwat Manneken-Pis sing bakal menehi kostum sing dirancang khusus kanggo acara kasebut.

Sajrone rong minggu sabanjure, Festival Pride Belgian bakal nyakup macem-macem kegiyatan babagan tema "intersectionality" (www.pride.be/allforone). Amarga, kajaba festival, Parade Pride Belgian lan festival kasebut minangka kesempatan sing tepat kanggo menehi komunitas platform kanggo nyebut panjaluk lan nggawe ruang kanggo refleksi politik. Kabeh kanthi tujuwane nggawe masyarakat sing luwih padha lan sejahtera.

Belgian Pride, klimaks festival rong minggu, bakal nampilake program warna-warni:

• Akhir minggu Pride bakal ditindakake luwih saka telung dina, wiwit dina Jumuah 17 nganti Minggu 19 Mei
• Dina Jumuah, Village Pelangi bakal mbukak perayaan akhir minggu. Institusi ing distrik Saint Jean bakal urip kanthi swara saka set DJ lan pagelaran liyane sing direncanakake kanggo acara kasebut.
• Dina Setu, tanggal 18 Pride Parade bakal ngebaki lurung-lurung jantung saka wong-wong mau, dene Pride Village bakal nampani sekitar 60 organisasi uga akeh DJ lan seniman sing bakal seneng karo Mont des Arts.
• Dina Minggu, ana pirang-pirang kegiyatan ing Desa Pelangi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov