24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Seychelles Breaking News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Partisipasi Dewan Pariwisata Seychelles ing EmQuest Cricket Mania 2019 - Dubai UAE

seychelles-2-1
seychelles-2-1
ditulis dening editor

Seychelles wis katon ing adegan Sosial Dubai Maret iki amarga Dewan Pariwisata Seychelles (STB) melu EmQuest Cricket Mania 2019 sing dianakake ing InSportz Indoor Cricket ing Dubai, Uni Emirat Arab ing tanggal 22 lan 29 2019.

Wakil STB, Ibu Aliette Esther rawuh ing acara kasebut ing kaloro dina kasebut lan njupuk kesempatan kanggo nampilake kaendahan Kepulauan Seychelles.

The EmQuest Cricket Mania 2019 - Dubai UAE, sing afiliasi karo Emirat, diatur kanggo 5th taun lan nyebabake turnamen jangkrik sing nargetake staf ngarep / konsultan perjalanan agensi perjalanan ing Dubai lan Emirat Lor.

Acara kasebut, sing nyedhiyakake para profesional perdagangan lelungan kanthi kesempatan kanggo saling bersaing uga melu kegiatan pambangun tim, dirawuhi dening luwih saka 50 tim, 500 pemain, kalebu agen perjalanan barisan lan luwih saka 1000 tamu.

Ms. Aliette Esther mratelakake rasa senenge amarga wis melu acara kasebut. Sabanjure nerangake manawa partisipasi STB ing Cricket Mania nggawe merek tujuan kasebut bisa ditemokake ing mitra liyane.

Dheweke negesake maneh pentinge asosiasi STB karo acara kasebut, amarga jangkrik minangka salah sawijining olahraga paling gedhe ing negara kaya India, Pakistan lan Bangladesh, sing dadi pasar penting kanggo Seychelles.

"Partisipasi STB ing acara EmQuest wis nyumbang kanggo nyedhiyakake platform kanggo dewan pariwisata supaya bisa sesambungan langsung karo para pemain, kulawarga, sponsor lan pameran liyane ing acara kasebut. Acara kasebut mesthi nguntungake Seychelles kanthi nambah jangkauan lan ekspos klien anyar ing pasar UEA, "ujare Ms. Esther.

Pengunjung kalebu agen perjalanan, pameran, sponsor, kulawarga lan tamu liyane, kabeh disambut ing kios Seychelles. Video tujuan dituduhake ing saindhenging acara 2 dina sing nampilake kegiyatan sing nyenengake ing Seychelles.

Partisipasi STB menyang EmQuest Cricket Mania 2019 pancen wis nambah kesadaran merek lan nambah paparan media kanggo tujuan kasebut.

Seychelles lanEmQuest wis kolaborasi ing acara sadurunge kanggo nambah visibilitas tujuan lan acara pungkasan yaiku “Adol Seychelles Waca Seychelles "Kampanye karo Airlines Hotel Ethiopian lan Grup Constance.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.