Asosiasi Warta Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Breaking Sri Lanka News Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Agen Sri Lankan nuduhake minat ing tujuan ing Lokakarya Papan Pariwisata Seychelles 

Pilih basa sampeyan
seychelles-sri-lankakn
seychelles-sri-lankakn
ditulis dening editor

Lokakarya Papan Pariwisata Seychelles (STB) sing dianakake dina Kamis, 28 Maret 2019, ing Taj Hotels Resort ing Colombo melu partisipasi luwih saka 70 perwakilan saka Agensi Perjalanan kalebu telung omah media.

Acara kasebut, diatur kanthi dhukungan saka kantor Komisaris Tinggi Seychelles ing Sri Lanka, Conrad Mederic, wis bisa nyedhaki macem-macem agen potensial.

Acara pungkasan kasebut nyusul inisiatif sing padha sing diatur dening kantor Komisi Tinggi Seychelles ing Sri Lanka ing September 2018, sing didhukung dening STB.

Acara 2018 wis nggawe kesadaran babagan tujuan ing pasar Sri Lanka, lokakarya STB taun iki nerusake gerakan ing posisi Seychelles ing wilayah kasebut.

Tim STB sing memfasilitasi acara kasebut kalebu Ibu Amia Jovanovic – Desir, Direktur India, Australia lan Asia Tenggara lan Ibu Elsie Sinon, Eksekutif Senior Marketing kanggo wilayah kasebut, loro saka Markas.

Ing pidato pambuka nalika diluncurake acara kasebut, Komisioner Tinggi Conrad Mederic, ujar manawa Seychelles minangka tujuan anyar kanggo agen Sri Lankan, pasar kasebut nawakake macem-macem kemungkinan kanggo agen perjalanan lan operator tur.

“Kula nggatekake manawa kaloro negara kasebut duweni potensi gedhe kanggo nambah lelungan metu lan pariwisata antarane Sri Lanka lan Seychelles. Sektor pariwisata ora mung entuk bathi saka kerja sama umum, nanging dadi tangga teparo sing manggon ing perairan samodra sing padha, mesthine dadi minat kanggo njelajah budaya siji liyane, "ujare Komisaris Tinggi Conrad Mederic.

Ibu Jovanovic-Desir nglajengake presentasi kanthi metodhe, menehi gambaran umum babagan pamirsa babagan tujuan utama ing pamirsa.

Presentasi kasebut fokus ing pemahaman babagan konsep sing dikarepake ing pulau, karakteristik kuwat saka Seychelles, sing negesake macem-macem atraksi lan macem-macem hotel kanggo macem-macem kurung penghasilan kanggo kabeh segmen pasar lelungan lan pungkasane nerangake kekhasan tujuan sing dibandhingake karo pesaing sing cedhak.

Dheweke nerangake manawa tujuan lokakarya kasebut yaiku kanggo nyedhiyakake mitra Sri Lanka luwih ngerti babagan cara adol Seychelles lan ngilangi pikiran yen Seychelles minangka tujuan sing angel didol.

Acara kasebut uga nyedhiyakake platform kanggo maskapai Sri Lankan, maskapai tunggal sing nyedhiyakake pasar telung penerbangan saben minggu, kanggo menehi ringkesan babagan strategi kanggo Seychelles.

Liwat presentasi kasebut, Pak Pradeep Durairaj, Manajer Penerbangan lan Distribusi Airline Sri Lanka, menehi wawasan babagan perdagangan babagan mupangat ing pasar.

Umume perwakilan sing ana saiki nyebutake manawa Seychelles minangka tujuan anyar kanggo dheweke lan dheweke wis ujar manawa kepengin nambahake menyang dhaptar sing dituju sawise nambah ilmu.

Ngomentari umpan balik saka mitra dagang, Ibu Elsie Sinon, mratelakake manawa lokakarya kasebut minangka titik wiwitan sing apik kanggo mbujuk mitra Sri Lanka kanggo nggedhekake babagan tujuan kasebut.

"Tim kasebut wis nandur modhal wektu lan upaya kanggo nggayuh acara iki dadi sukses, Seychelles dadi tujuan tartamtu, penting banget kanggo nggawe sesi latihan iki kanggo mitra ing Sri Lanka. Kita butuh wektu suwe kanggo ngrampungake proyek iki; lan ing pungkasan dina, kabeh regane migunani. Saiki bal wis muter, aku pengin njaluk perdagangan supaya bisa gabung karo kita kanggo meksa pasar iki. "

Kanggo ngrampungake dina iki, dianugerahi upacara hadiah kanggo ngakoni agen sing melu lokakarya kaping pisanan ing taun 2018. STB nawakake akomodasi gratis pemenang lucky ing Seychelles kanggo siji wong sing dikombinasikake karo layanan liyane, nalika Sri Lankan Airlines menehi sponsor siji tiket balik. Kaloro agen begja liyane diwenehi sebotol Takamaka Rum.

Kajaba iku, saben perwakilan nampa hadiah kanthi merek Seychelles uga brosur promosi umum kalebu salinan dhaptar kabeh lokal, Perusahaan Manajemen Tujuan, (DMC) ing Seychelles.

Sawise lokakarya kasebut, para agen disambut acara jejaring ing endi dheweke seneng nyoba koktail cilik digawe saka rum lokal saka Seychelles lan keripik pisang, banjur musik alus saka sawetara artis lokal utama.

Ibu Jovanovic-Desir mratelakake rasa senenge babagan asil positif saka lokakarya tujuan pertama. Dheweke negesake manawa sing paling penting liwat kegiatan STB wis berhasil nglatih luwih saka 70 agen lan menehi sawetara alat utama kanggo dodolan lan panjaluk menyang Seychelles.

Nithitha Subramanian, Asisten Manajer Tur - Outbound, Tur Data Wisata & Plancongan lan peserta acara kasebut negesake manawa tim STB nggawa Seychelles cedhak lan liwat presentasi kasebut, dheweke rumangsa wis ana ing Seychelles. Dheweke janji yen dheweke semangat banget bisa kerja sama perdagangan Seychelles lan kanggo dodolan lan minat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.