Airlines Airport Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kesepakatan interline tinta Emirat lan Afrika World Airlines

Pilih basa sampeyan
0a1a-81
0a1a-81
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Emirat, maskapai internasional paling gedhe ing donya, lan Africa World Airlines (AWA), maskapai penerbangan Ghana sing bermarkas ing Accra, ngumumake kesepakatan interline siji arah ing endi pelanggan Emirat bisa nyambung menyang rute sing dipilih ing jaringan Africa World Airlines, mbukak Afrika anyar tujuan kanggo pelanggan Emirat wiwit Mei 2019.

"Kesepakatan antarane Emirat lan Africa World Airlines negesake komitmen kanggo nyedhiyakake konektivitas sing luwih gedhe ing Afrika Kulon. Kemitraan iki bakal ngidini kita ngluwihi Afrika Barat liwat rute domestik lan regional sing dipilih ing Afrika World Airlines, "ujare Orhan Abbas, Wakil Presiden Senior Emirates, Operasi Komersial, Afrika.

"Afrika World Airlines bangga bisa kerja sama karo Emirat supaya bisa nyambungake penumpang liwat hub ing Terminal 3 anyar ing Accra. Pelanggan bakal seneng sambungan mulus ing gerbang utama menyang wilayah Afrika Kulon minangka asil saka kesepakatan anyar iki, "ujare Sean Mendis, Chief Operations Officer kanggo Africa World Airlines.

Penumpang ing jaringan Emirat saiki bisa entuk konektivitas saka Afrika Kulon, utamane sing lelungan saka pasar mlebu populer kayata Dubai, China, India lan Australia sing saiki bisa nyambung saka Accra menyang penerbangan AWA menyang Kumasi, Tamale lan Sekondi-Takoradi ing Ghana ; lan tujuan regional Monrovia ing Liberia lan Freetown ing Sierra Leone.

Penumpang Emirat bisa milih saka pitung penerbangan mingguan saka Dubai menyang Accra nganti tanggal 2 Juni, 2019, nalika Emirat bakal nambah layanan ing rute menyang 11 penerbangan mingguan. Kesepakatan karo AWA bakal nambah konektivitas Emirat saka Accra nganti sepuluh penerbangan saben dina menyang Kumasi, papat penerbangan saben dina menyang Tamale lan Takoradi lan enem penerbangan mingguan menyang Monrovia lan Freetown.

Antarane Dubai lan Accra, Emirat ngoperasikake pesawat Boeing 777-300ER, salah sawijining pesawat paling maju kanthi teknologi kanthi efisien ing donya. Desain sayap canggih pesawat, mesin sing efisien lan struktur ringan nggawe bahan bakar sing luwih efisien. Iki tegese emisi luwih sithik tinimbang pesawat sing padha, dadi salah sawijining jinis pesawat komersial paling dawa 'ijo'. Penumpang ing kabeh kelas kabin bisa seneng hiburan sing menang ing Emirat ing es - sistem hiburan penerbangan sing nawakake 4,000 saluran hiburan ing pesawat. Pelanggan uga bakal seneng omben-omben gratis lan panganan sing diinspirasi regional, uga keramahan sing nyenengake kru kabin multi-budaya maskapai kasebut. Penumpang uga bisa nyambung karo kulawarga lan kanca nalika mabur kanthi Wi-Fi komplain nganti 20 MB.

Africa World Airlines (AWA) minangka maskapai penerbangan Ghana sing adhedhasar ing Accra. AWA miwiti operasi ing 2012 lan saiki ngoperasikake armada 8 pesawat jet kabeh liwat 8 tujuan ing saindenging Ghana, Nigeria, Liberia lan Sierra Leone, kanthi layanan kanggo Cote D'Ivoire sing direncanakake diwiwiti Mei 2019. AWA minangka siji-sijine maskapai anggota IATA kedhaftar ing Ghana, lan njaga sertifikasi IOSA, standar emas global kanggo safety penerbangan.

Waca liyane

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov