Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Austrian Airlines ngluncurake rute Montreal-Wina anyar

0a1a-84
0a1a-84
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Austrian Airlines ngumumake peluncuran layanan penerbangan setaun taun menyang lan saka Montreal / Wina wiwit tanggal 29 April 2019.

Penerbangan jarak jauh bakal dioperasikake karo maskapai penerbangan Boeing 767.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov