Airlines Airport News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rencana anyar SriLankan Airlines dadi kaya Emirat

alai-sri-lankan-air
alai-sri-lankan-air
ditulis dening Alain St.Ange

Kanggo nggawe maskapai sing nggawe kerugian dadi usaha sing bathi, srilankan Airlines wis nggawe rencana strategis limang taun. Bagéan saka rencana kasebut bakal nyinaoni para pimpinan industri Emirat, kanthi hub anyar lan model jaringan sing ngomong.

Ing pratelan SriLankan Airlines ujar:

"SriLankan Airlines nyusun Rencana Bisnis Strategis limang taun suwene kanggo taun 2019-24 kanthi tujuan ngowahi awake dhewe dadi klompok maskapai organisasi sing bisa duwe finansial kanthi visibilitas merek sing dhuwur lan reputasi global kanggo keunggulan,"

Dheweke terus ujar manawa maskapai nasional kasebut duwe 'kontribusi gedhe' kanggo PDB Sri Lanka, kalebu impor, ekspor lan pariwisata.

Apa sing direncanakake SriLankan Airlines?

Rencana bisnis strategis limang taun paling anyar kalebu pangembangan utama hub Colombo kanggo dadi titik penghubung utama kanggo macem-macem pasar. SriLankan target target penumpang sing nyambung liwat Afrika, Asia lan Timur Tengah, supaya bisa tuwuh seukuran Emirat maskapai saingan.

Minangka anggota Oneworld, SriLankan ngarep-arep bisa nambah keanggotaan kanggo ngembangake jaringan kanggo mbesuk. Beda karo model point to point saiki, dheweke ngrencanakake nggarap luwih akeh model hub lan model kanggo ngembangake kesempatan anyar.

Rencana kasebut bakal diwenehake menyang Pamrentah Sri Lanka kanggo disetujoni sakcepete.

Rute lan armada anyar

Saiki, SriLankan Airlines beroperasi kanthi armada 27 pesawat Airbus. Khusus, iki ana 13 pesawat kulawarga A320 lan 14 A330. Minangka bagean saka rencana limang taun, operator arep milih inklusi armada anyar sing cocog karo syarat jaringan rute sing berkembang. Dheweke uga ujar manawa pengin ngatur maneh armada sing ana kanggo nawakake layanan kelas bisnis sing ditingkatake.

Wis, maskapai kasebut ngumumake layanan mingguan kaping lima antarane Colombo lan Tokyo wiwit wulan Juli, nggunakake Airbus A330-300s. Yen rencana kasebut diresmikake dening pamrentah, kita ngarepake bakal ndeleng akeh maneh pengumuman rute anyar sajrone minggu ngarep.

Uga rute lan armada, rencana kasebut bakal nggawe:

  • Nambah pengalaman pelanggan kanthi ningkatake sentrisitas pelanggan ing saindhenging maskapai kasebut
  • Nganggo praktik paling apik kanggo nambah produktivitas
  • Tumbuhake sales online kanggo nggayuh pasar sing luwih jembar kanthi cara sing luwih larang
  • Nambah keterlibatan karyawan
  • Ngleksanakake struktur biaya kompetitif liwat kesadharan biaya sing luwih gedhe ing kabeh perusahaan

Rencana kasebut bakal dipimpin dening Chief Executive Officer Group Vipula Gunatilleka, sing diangkat dadi maskapai ing pertengahan 2018. Sadurunge gabung karo SriLankan, Gunatilleka dadi anggota dewan lan CFO saka TAAG Angola. Ing kana, dheweke kerja bareng karo Emirat nalika ngatur TAAG, mula ora ngerti manawa dheweke ngerti babagan bisnis lan wis ngomong bisnis.

Maskapai sing nggawe kerugian

Maskapai kasebut ngalami shakeup utama kanthi tujuan kanggo ngasilake bathi. Sajrone sangang wulan pungkasan, kerugian net maskapai kasebut tikel luwih saka tikel kaping pindho dadi total rugi $ 135 juta. Muga-muga rencana strategis limang taun sing diajukake dina iki bakal ngowahi maskapai kasebut ing taun 2024.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.