Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Korea Utara nilar pariwisata? Gaman uji coba

misil-3
misil-3
ditulis dening editor

Pimpinan Korea Utara Kim Jong Un dina iki nyekseni tes tembakan jinis senjata taktis anyar.

Badan Berita Pusat Korea ujar Ketua Kim Jong Un nalika nembaki senjata kasebut dina Rebo dening Akademi Ilmu Pertahanan.

Miturut tabloid Global Times Beijing, Korea Utara pengin nyepetake pariwisata amarga akeh wong asing sing lelungan menyang negara kasebut.

Agensi kasebut nglaporake manawa Kim ujar manawa "pangembangan sistem senjata dadi acara sing penting banget kanggo nambah kekuatan tempur Tentara Rakyat."

Agensi kasebut ujar manawa Kim masang pos pengamatan kanggo sinau babagan test-fire senjata taktis taktis jinis anyar lan nuntun geni-test.

Pengumuman kasebut digawe sawise laporan kegiatan anyar ing pusat riset rudal Korea Utara lan situs roket jarak jauh sing Lor dipercaya nggawe rudal jarak jauh sing dituju daratan AS.

Gedung Putih ujar manawa ngerti laporan kasebut lan ora ana komentar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.