Warta Breaking Travel Warta Breaking Jordan News Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Blanja ing - ngendi liya? Mal Laut Mati!

Nalika sampeyan mikir saka Segara Mati, apa sampeyan mikir mal? Apa maneh mal sing duwe toko mewah, toko es krim, kafe, lan spa?

Mal anyar sing apik ing Segara Mati, dununge langsung ing dalan lan pantai ing pucuk kidul atraksi asin, nawakake produk Israel lan turis kanthi rega luwih murah tinimbang jumlah Pajak sing Ditambah. Biaya potongan harga kasebut bakal ditanggung dening pangembang mall. Turis ing luar negeri bakal bisa njaluk diskon dobel amarga isih bisa entuk potongan harga PPN kanggo akeh barang.

Segara Mati minangka titik paling endhek ing Bumi lan diubengi karo pemandangan Desert Negev sing nggumunake. Banyu uyah ing tlaga kasebut ndadekake jeneng Segara Mati, amarga ora ana iwak sing bisa urip ing banyu asin kasebut. Asil liyane saka banyu asin ing Segara Mati yaiku sifat kesehatan lan penyembuhan sing kondhang lan fitur unik sing bisa diapung kanthi alami.

Ana pirang-pirang pantai umum sing mbukak sadawane pesisir Segara Mati. Pantai populer kalebu Pantai Ein Gedi lan pantai ing resor Ein Bokek sing akeh hotel sing nawakake pantai pribadi, lan sawetara pantai duwe biaya mlebu.

Yen ora liya, turis mesthi bisa mlebu mung kanggo seneng AC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.