Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Investments News wong Rusia Breaking News Warta Breaking Syria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Suriah: Bisa digunakake kanggo narik wisatawan saka Rusia

0a1a-129
0a1a-129
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat berwenang Suriah terus ngupayakake narik tamu saka Rusia, kanthi pariwisata agama dianggep minangka wilayah utama, ujare Menteri Pariwisata Suriah Rami Radwan Martini, dina Jumuah.

"Pakaryan isih aktif kanggo narik wisatawan saka Rusia. Wilayah pertama yaiku pariwisata agama. Rusia bisa uga seneng karo panggonan kaya Maaloula, Saidnaya, Aleppo lan Damsyik, "jarene.

Miturut menteri kasebut, wilayah nomer loro yaiku pengembangan infrastruktur pariwisata pesisir. Ibukutha Rusia kepincut kanggo nindakake iku, ujare.

"Partisipasi kita, yaiku Menteri Pariwisata Suriah lan perusahaan perjalanan, ing pameran ing Moskwa wis diarepake. Ing pameran kasebut, kita bakal nampilake video, booklet lan materi liyane babagan papan-papan kapentingan Siria sing ditawakake dikunjungi, "ujare menteri kasebut.

Dheweke nambahake manawa pamulihan barang-barang kuno isih rame. Miturut Martini, panguwasa Siria wis menehi urip anyar ing pasar sejarah ing Homs.

"Uga, akeh greja sing wis dipugar ing Old City of Homs. Mesjid paling gedhe ing wilayah kasebut, Masjid Khalid ibn al-Walid, kabeh rusak. Kita wis bisa mulihake, "ujare.

Minangka kanggo Aleppo, Kutha Tua wis pulih ing kana. "Kita nyakup kabeh distrik sing wis dibalekake ing rencana turis kanggo nggawe aliran turis ing kana," ujare menteri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov