24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Serangan Teror ing Shangri La, Hotel Kingsbury lan telung gereja ing Sri Lanka

D4p7NPcWsAEf0Yg
D4p7NPcWsAEf0Yg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Shangri La Hotel Colombo, Hotel Kingsbury lan telung gereja ing Kochchikade lan Negombo dadi target para teroris saiki ing Sri Lanka. Iki minangka serangan liyane babagan industri pariwisata lan pariwisata, sektor penting ekonomi Sri Lanka.

Jam 11.10 wektu lokal, Paskah sing nyenengake ing Sri Lanka nyebabake banget. Serangan serangan teror sing gedhe ing Sri Lanka dilaporake limang bledosan. Rong bledosan ing Greja St. Anthony ing Kochchikade lan liya-liyane Negombo Greja Katuwapitiya.

Jeblugan liyane ing Kingsbury Hotel lan lantai 3 Shangri-La ing Colombo. Hotel Shangri-La, Colombo menghadap Samodra India lan dununge ana ing jantung distrik bisnis lan adegan sosial sing rame ing ibukota.

Hotel Kingsbury bintang lima ing Colombo dununge ana ing antarane Galle Face Green, Pusat Perdagangan Dunia, lan Wilayah Rumah Sakit Belanda.

Miturut wong njero, serangan teror saiki ing Sri Lanka dudu lokal. Wis oyot njaba. Iki bisa uga minangka tanggepan sing dikalibrasi.

50 wong mati lan luwih saka 280 wong cilaka. Amarga iki Paskah, Greja mula sibuk ing endi wae jagad. Ora jelas manawa turis lan manca negara kalebu korban ing Sri Lanka.

eTurboNews tekan hotel loro kasebut, nanging ora ana sing kasedhiya kanggo nanggapi telpon.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.