Breaking Sri Lanka News Warta Breaking Travel Kuliner Industri Hospitality News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Anggur & Roh

Shangri La Hotel Colombo Veteran Chef tiwas karo 160 wong ing 6 serangan teror ing Sri Lanka

Pilih basa sampeyan
pimpinan
pimpinan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Koki veteran Shangri La Colombo Shantha Mayadunne lan putrine ana ing antarane 138 utawa luwih tiwas esuk iki amarga ana 6 ledakan teror sing mbebayani ing dina Minggu Paskah ing Sri Lanka. Sawetara sumber warta lokal nglaporake luwih saka 156 wong sing mati lan 400 wong sing lagi cilaka kalebu turis saka Inggris, AS, Walanda lan Portugal.

Ana bledosan ing

"Kepiye kita bisa nglawan terorisme, nanging kanthi diam-diam, kita ndhukung ideologi ekstrem saka siji klompok teroris? Ora ngucapake "terorisme ora duwe agama" monggo metu lan ujar yen fundamentalisme agama nyebabake terorisme lan kudu dikutuk, minangka komentar sing ditampa saka Sri Lanka.

Shangri La Colomo

Shantha Mayadunne, Chef Shangri La Colombo tilar donya amarga serangan teror ing dina Minggu Paskah

Miturut informasi sing durung dikonfirmasi, serangan kasebut ing Shangri La hotel ditindakake dening tukang ngebom lampus Zahran Hashim, dene Abu Mohammad wis dikenal minangka panyerang ing gereja Batticaloa.

Miturut sumber, Abu Mahammad dijenengi sawise Taha Subhi Falaha, dikenal kanthi jeneng Abu Muhammad al-Adnani al-Shami, minangka juru bicara resmi lan pimpinan senior Negara Islam Irak lan Levant. Dheweke diterangake minangka kepala operasi eksternal. Dheweke dadi pimpinan nomer loro paling senior ing Negara Islam sawise pimpinane Abu Bakr al-Baghdad.

Iki nganyari ing critane asli eTN wiwit awal dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.