Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Ghana ngasilake dhuwit kanggo selfie

Adomi-Birdge-1
Adomi-Birdge-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Ghana minangka bisnis gedhe lan kaget. Iki uga bener kanggo Pak Guru, Ghana, pelawak sing lunga menyang Facebook sawise dijaluk mbayar GH ¢ 4.00, apa sing kurang saka US-Dollar nalika pengin foto nalika nyebrang jembatan Kwame Nkrumah.

Ing pesen Facebook dheweke marang Presiden Ghana: "Tuan Yang Terutama, iki minangka kuitansi sing diwenehake saiki, tanggal 19 April 2019 ing jembatan Adomi minangka biaya kanggo gambar sing pengin dakgawe dadi warga Ghana ing jembatan Kwame Nkrumah sing dibangun lan kang Mahama direnovasi.

Wong-wong sing tanggung jawab marang aku manawa pesen kasebut saka Presiden, sanajan sampeyan pengin selfie, 2gh saben wong. Ingkang Mulia, yen pancen sampeyan wis wenang ninggalake Gusti Allah iki, mula saya kuciwa. Sepira bayare wong-wong Ghana nalika lelungan menyang Dubai, China, Amerika, lsp. Negara kasebut wis berkembang 100 ×. Malah jembatan segara paling dawa 30 mil ing China menyang Hong Kong gratis, ana apa? Isin tenan !!!!

Jarene; ora ana nedha awan gratis ing endi wae. Wiwit saiki, sampeyan bisa uga duwe telpon apik nganggo kamera ngarep sing apik nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar antarane GH ¢ 2.00 lan GH ¢ 4.00 kanggo njupuk gambar ing Jembatan Adomi Kwame Nkrumah.

Salah sawijining jembatan paling dawa ing Danau Volta ing Ghana sing dibangun sawetara dasawarsa kepungkur, bubar direnovasi supaya ora ana bebaya sing bisa nyebabake nyawa para pengendara.

Pamrentah nggawe levy minangka langkah kanggo golek sawetara bathi kanggo nyengkuyung proyek-proyek kasebut mula ana pungutan ing jembatan kasebut.

Turis nggawa media sosial kanggo nangis babagan pungutan dhuwit sing nguciwani kekarepan pamindhahan pamrentah.

Johannes Nartey Pak Guru, pelawak Ghana teka ing Facebook kanggo sambat sawise dijaluk mbayar GH ¢ 4.00

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.