24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Indonesia Resorts Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Vietnam

Ekspansi Akaryn Hotel: Aleenta Mountain Retreat ing Bali lan Resor Akyra ing Hoi An

resrt
resrt
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Akaryn Hotel Group, spesialis hotel butik sing berbasis ing Thailand, wis siyap ngembangake pasar internasional kaping pisanan, kanthi diluncurake merek keramahan ing Indonesia lan Vietnam.

Ing wulan ngarep, rong konsep hotel klompok kasebut bakal debut internasional. Aleenta, merek mewah asli tanpa alas kaki sing pisanan diluncurake ing Thailand ing taun 2004, bakal dikenalake menyang Bali, "Island of the Gods" ing Indonesia, lan akyra, merek butik setelan tren, bakal teka ing Hoi An, kutha pelabuhan sing didaftar Warisan Dunia UNESCO ing Vietnam tengah.

Aleenta Retreat Bali bakal dadi papan suci spiritual ing sisih lor pegunungan pulo, sakjam perjalanan saka Ubud. Dirancang kanthi gaya khas Bali sing klasik, mundur kanthi tenang iki bakal ngrasakake jarak mil adoh saka resort wisata sing sibuk ing sisih kidul pulau kasebut. Dumunung ing bukit sing subur, klambi alas, papan ndhelik sing apik iki bakal ngidini para tamu santai lan sambung sinambung ing swarga. 50 kamar bakal gedhe lan mewah, uga keaslian sing ditampilake lan dilengkapi fasilitas paling anyar.

Desa spa lan resor yoga, Aleenta Retreat Bali bakal nampilake pusat Ayurah Wellness, ing endi para tamu bisa santai kanthi macem-macem perawatan sing nyenengake, kalebu pijet tradisional Bali lan terapi alami. Area yoga ing njaba ruangan bakal ngerteni kolam sing reflektif lan pusat kebugaran bakal ngidini para tamu ngrasakake olahraga ing swarga sing nyenengake.

Pilihan restoran bakal fokus karo bahan-bahan organik sing seger, dene Pool Bar bakal ngombe omben-omben sing nyenengake nalika awan lan sawise peteng. Kerajinan tangan lokal bakal kasedhiya ing butik Galleria, lan para tamu bakal duwe akeh kesempatan kanggo metu lan nemokake wilayah lokal, kalebu Ubud, ibukutha budaya Bali. Aleenta Retreat Bali uga bakal nyedhiyakake setelan elegan kanggo pesta pernikahan lan acara, kanthi pilihan ruang acara ing njero ruangan utawa alfresco.

"Aleenta minangka merek pertama lan resor pionir ing Phuket lan Hua Hin dadi populer ing kalangan tamu. Saben properti Aleenta dirancang kanggo nggambarake pesona lan karakter tujuane sing langgeng, nampilake ruang tamu gedhe lan fasilitas kelas dunia uga bisa digunakake kanthi harmoni karo lingkungan. Aleenta Retreat Bali bakal dadi tambahan portofolio sing apik; papan suci, spiritual lan sensual, papan suci sing luhur iki bakal ngidini para tamu nemokake sejatine Pulau Dewa, "ujare," ujare Pendhiri lan Direktur Kelompok Hotel AKARYN, Anchalika Kijkanakorn.

Uga bakal dibukak ing taun 2019 akyra Hoi An, resort tepi laut sing unik ing tengah tengah kutha Hoi An sing bersejarah lan Pantai China sing emas. Dumunung ing pinggir muara Thu Bon, mundur butik sing murah iki bisa diakses nganggo mobil utawa numpak kapal, lan 110 kamar bergaya lan vila kolam renang bakal lenggah ing pinggir banyu.

Para tamu bisa nyelehake setelan sing apik banget kanthi kelas yoga esuk, perawatan spa ing pusat Ayurah Wellness, nyelehake onsen utawa olahraga ing pusat fitness modern. Utawa, dheweke mung bisa mlebu kolam renang tanpa wates sing ngundang. Tamu enom bakal terhibur ing klub bocah-bocah, lan kabeh umur bisa nemokake masakan Vietnam lan internasional sing enak ing rong pilihan restoran lan bar kolam renang.

akyra Hoi An bakal menehi keseimbangan sing sampurna antara eksplorasi budaya lan istirahat tropis; kutha pelabuhan Hoi An sing mempesona, kanthi warisan sing beda-beda lan arsitektur sing apik banget, jarake mung adoh, dene pasir emas lan segara biru ing pesisir tengah Vietnam uga gampang diakses. Iki uga bakal nyedhiyakake setelan sing luar biasa kanggo acara lan pesta ngimpi.

"Kanthi tlaga sing apik lan apik, ana ing tengah-tengah kutha lan segara, akyra Hoi An bakal ngidini para pengunjung nemokake kabeh sing ditawakake ing lokasi sing apik iki. Tamu sing wis pengalaman akyraHotel lan resort ing Bangkok, Phuket lan Chiang Mai bakal ngerti gaya penataan tren merek kasebut. Kita ngarep-arep ngenalake para tamu ing era anyar keramahan kontemporer lan mutakhir ing lokasi sing apik iki, "tambah Anchalika.

AKARYN Hotel Group saiki ngoperasikake koleksi hotel butik lan resort mewah ing saindenging Thailand, kalebu Aleenta Hua Hin-Pranburi, Aleenta Phuket-Phang Nga, akyra Klub Pantai Phuket, akyra Manor Chiang Mai, akyra Thonglor Bangkok lan tambahan paling anyar ing portofolio, akyra TAS Sukhumvit Bangkok. Klompok kasebut bakal terus ngenalake gaya keramahan Asia sing mewah lan khusus kanggo tujuan liyane ing wilayah kasebut ing wulan lan taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.