24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Sri Lanka Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Shangri-La nerbitake pratelan: Serangan Restoran Shangri-La Hotel Colombo Meja Siji

SHLC
SHLC
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jeblugan ana ing Hotel Shangri-La, Restoran Meja Siji ing Colombo nalika Minggu Paskah sajrone Paskah Brunch jam 9.05 esuk. Kaya sing dilaporake ing eTurboNews ing dina Minggu koki veteran tiwas karo putrine.

Bledosan kasebut minangka bagean saka serangan teror sing terkoordinasi ing Sri Lanka. Pratelan dening Shangri La ditampa dina iki babagan serangan hotel kasebut. Pratelan kasebut ujar:

Kanthi sedhih banget kita bisa ngonfirmasi manawa kita ngerti sawetara korban korban lan kolega. Iki kalebu telung kolega sing cilaka nalika nindakake tugas. Kita bakal terus kerja bareng karo pejabat lokal lan layanan darurat kanggo menehi pitulung lan dhukungan kanggo kabeh pihak sing kena pengaruh. Hotel kita tetep dijamin karo militer lan polisi. Kita uga wis mutusake hotel bakal ditutup nganti 30 April.

Prioritas langsung kita yaiku keamanan lan kesejahteraan kabeh wong sing kena pengaruh. Kita uga kanthi proaktif nindakake langkah-langkah ing ngisor iki wiwit serangan ing Colombo:

· Kita bakal terus menehi akomodasi alternatif kanggo tamu sing kena pengaruh

· Tim kita wis mbantu panjaluk tamu babagan transportasi lan pengaturan penerbangan

· Kita uga duwe staf sing ditugasake ing bandara lan rumah sakit kanggo menehi pitulung yen dibutuhake

· Bantuan Telpon khusus (+603 2025 4619) wis disiyapake kanggo tamu sing kena pengaruh lan / utawa wong sing dikasihi

· Kita makarya bebarengan karo pejabat kedutaan sing relevan kanggo ndhukung warga masing-masing.

Tim hotel tetep siyap nawakake pitulung liyane kanggo tamu lan kulawargane lan menehi dhukungan sing dibutuhake kanggo kolega lan sedulur sajrone wektu sing angel banget. Amarga iki minangka investigasi aktif lan kanggo privasi tamu lan staf, mula ora bisa menehi katrangan luwih lengkap babagan iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.