24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Filipina Breaking News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi nomer loro sing kuat nyerang Filipina tengah ing dina Selasa

0a1a-149
0a1a-149
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ana gempa bumi anyar sing kuat ing Filipina tengah dina Selasa, sedina sawise gempa skala 6.1 nggawe negara lor lan paling ora 16 wong tiwas.

Survei Geologi AS ngukur skala gempa dina Selasa dadi 6.4, dene agensi seismologi lokal ujar manawa ana 6.5.

Gempa kasebut dipusatake ing sacedhake kutha San Julian, provinsi Samar Wétan lan nyebabake warga omah metu saka omah.

Ora ana laporan korban korban utawa kerusakan parah amarga gempa anyar kasebut.

Kelas lan padamelan kantor dilereni soko tugas ing San Julian, ing kana ana retakan ing dalan, bangunan cilik, lan greja.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov