Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe Kuliner News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pengalaman kuliner anyar diluncurake ing Air Terjun Victoria

Pilih basa sampeyan
kuliner
kuliner
ditulis dening editor

Awal taun iki Management Africa Pure Management ngumumake kemitraan manajemen restoran paling anyar karo papan tujuan Afro-Chic Zambezi House Restaurant, sing dipilih dadi salah siji saka 'Restoran Paling Enak ing Dunia ' dening Condé Nast Traveler.

Tim ing Afrika Murni wiwit semana sibuk karo reimaginasi ngrancang lelungan kuliner ing Victoria Falls kanggo menu diluncurake maneh ing Omah Zambezi, sing menehi inspirasi saka plancongan fitur utama papane, Kali Zambezi.

Afrika Murni mentas milih koki kepala Mike van Rooyen kanggo pangembangan menu rasa paling anyar ing Omah Zambezi, dadi bagean saka inisiatif seni kuliner Pure Afrika sing luwih apik sing tujuane nambah pathokan pariwisata panganan ing Falls Victoria.

Hasrat kita didhasarake ing lelungan, inovasi, desain, seni kuliner lan pengaruh, sing nggawe filsafat perusahaan kanggo ngupayakake semangat Afrika anyar iki bebarengan karo bakat lokal, teknik kuliner internasional sing disedhiyakake kanthi bahan utama, yaiku keramahan Zimbabwe.

"Bahan-bahan musiman lan masakan tradisional sing dibayangke, disiapake karo ilmu lokal, teknik kuliner global lan pungkasane disedhiyakake karo bahan utamane, yaiku keramahan Zimbabwe sing anget."

Afrika Murni wis cocog karo penawaran menu paling anyar ing Zambezi House, diluncurake ing wiwitan Mei 2019 kanthi paket kuliner sedina mupangat kanggo para turis sing pengin nemu adegan panganan lokal ing Victoria Falls;

Perjalanan Kuliner Afrika Murni ing Victoria Falls:

Trem Sejarah & Tur Jembatan + Omah Dinasti Zambezi

Apa sing bakal diarepake:

Tur trem ing Victoria Falls Bridge dipasangake karo sandwich gourmet sing anyar dipanggang kanggo diwiwiti, disusul bar pop-up kerajinan lan meja cemilan gourmet sing nyawang semprotan Air Terjun saka tapel wates Zambia lan rampung karo nedha bengi telung kursus menu ngicipi supaya bisa dinikmati mengko ing wayah sore ing Restoran Zambezi House.

Fitur Kuliner:

Sandwich Artisanal, Bar Stasiun Kereta Pimm, Craft Gin & Tonic Pop Up Bar, Snacks Scenic Gourmet lan pengalaman makan malam ing Zambezi House telung kursus.

Luxury Deck Sunset River Cruise + Zambezi House Dinner

Apa sing bakal diarepake:

Pelayaran kali surup menyang Zambezi dipasangake karo pengalaman nedha bengi telung santai santai sing ana ing pinggir kali.

Fitur Kuliner:

Papan ngicipi sunset gourmet, pilihan omben-omben premium ing pelayaran kali surup banjur diikuti menu ngicipi Zambezi House telung kursus sing disiapake dening koki kepala Mike Viljoen.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Manajemen Tujuan Afrika Murni lan lelungan kuliner paling anyar email utawa bukak Manajemen Tujuan Afrika Murni situs.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.