24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Panama wong transportasi News Wire Plancongan

Avianca ngumumake pensiun CEO

0a1a-182
0a1a-182
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Avianca Holdings SA dina iki ngumumake yen Hernán Rincón Lema wis menehi notifikasi marang Direksi Avianca Holdings yen dheweke arep pensiun saka Perusahaan wiwit tanggal 30 April 2019 sawise telung taun dadi Chief Executive Officer Perusahaan.

Pengumuman Pak Rincón, sing digawe sawise rampung taun katelu dadi CEO Avianca, diselarasake karo program pangembangan strategis lan organisasi jangka panjang Perusahaan, minangka bagean saka transisi sing direncanakake. Pak Rincón gabung karo Avianca kanggo memimpin proses transformasi Perusahaan, sing wis sukses, menehi kontribusi kanggo evolusi strategis Avianca Holdings lan posisi Perusahaan kanggo sukses terus kanggo abad sabanjure.

"Kita matur nuwun marang Hernán amarga akeh kontribusi penting marang Avianca Holdings sajrone telung taun kepungkur, utamane nyebabake kesepakatan usaha patungan Avianca sukses karo United Airlines, sing dadi transformasional kanggo Perusahaan," ujare German Efromovich, Ketua Dewan Avianca. "Hernán kepengin ngupayakake kesempatan strategis liyane, amarga wis sukses nggawa Avianca menyang tahap sabanjure. Nalika kita bakal kangen, kita nyengkuyung ambisi minangka bagean saka transisi sing direncanakake. "

"Aku bangga bisa menehi kontribusi marang evolusi strategis Avianca Holdings sajrone telung taun kepungkur," ujare Pak Rincón. "Aliansi komersial strategis jangka panjang Avianca sing sukses karo United Airlines lan strategi modern lan fokus teknologi wis ana ing posisi kepemimpinan Avianca dadi maskapai internasional kelas internasional, lan bakal menehi sukses ing taun-taun mbesuk."

Kanthi pengalaman ekstensif nggarap perusahaan perangkat lunak lan teknologi multinasional, Pak Rincón memimpin transformasi digital Avianca; sukses posisi Avianca dadi perusahaan internasional kelas internasional. Ing pandhuane, proses reorganisasi perusahaan sing ambisius lan penguatan Tata Kelola Perusahaan uga sukses ditindakake. Luwih, merek Avianca wis dikonsolidasi kanthi global; Perusahaan mlebu aliansi strategis lan komersial transformasional karo United Airlines lan karo Copa Airlines; Operator startup penerbangan regional Avianca Regional Express Amerika digawe kanggo ngiyatake konektivitas Kolombia; lan ing 2017, Perusahaan nyerang mogok pilot ilegal paling dawa ing sejarah penerbangan komersial.

Sajrone kuartal kaping papat 2018 lan kuartal pertama 2019, Pak Rincón nglakokake rencana transformasi bisnis sing paling ambisius ing sejarah Perusahaan, saengga Avianca bisa berkembang saka model pertumbuhan menyang model operasi sing fokus ing untung lan efisiensi biaya, kanthi tujuan ngilangi lan nguatake posisi finansial Perusahaan kanggo ngasilake ekspansi wates.

Minangka bagean saka rencana iki, Avianca sukses nyederhanakake lan nglancarake armada pesawat minangka bagean saka rencana restrukturisasi enem pilar; ngilangi pesawat Embraer lan ngirim pesawat turboprop menyang rute sing luwih nguntungake ing Regional Express Amerika lan ngoptimalake untung jaringan. Sabanjure, Avianca sukses negosiasi maneh lan adol aset sing ora strategis, uga pembatalan lan penundaan bagean saka urutan kulawarga A320 saiki karo Airbus.

Sesuai karo undang-undang lan Perjanjian Aksi Bersama sing Diubah & Ditetepake maneh, kita wis nahan perusahaan konsultasi internasional pihak katelu kanggo mbantu kita nggolek penerus Pak Rincón. Dewan direksi kita wis mutusake manawa, yen penerus Kepala Eksekutif ora ditunjuk sadurunge sadurunge Pak Rincon, Sekretaris kita, Renato Covelo, sing wis dadi Wakil Presiden lan Penasihat Umum wiwit wulan Desember 2016, bakal dadi Kepala Eksekutif interim nganti kita ditunjuk dadi penerus. Kangge, Pak Richard Galindo, sing wis dadi Direktur Hukum wiwit Februari 2017 bakal dadi Sekretaris sementara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov