Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Warta Breaking Guam News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Direktur Biro Pengunjung Guam Flori-Anne dela Cruz milih PATA ngadhepi Masa Depan 2019

guamj
guamj
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Flori-Anne dela Cruz, wakil muda kanggo Biro Pengunjung Guam Dewan Direksi (GVB), saiki diarani minangka PATA Wajah Masa Depan 2019. Iki minangka pakurmatan sing paling bergengsi kanggo para profesional turisme sing isih enom ing wilayah Asia Pasifik.

Dr. Mario Hardy, CEO saka Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) ujar, "Atas jenenge PATA, aku arep matur suwun karo Flori-Anne amarga menang penghargaan PATA Face of the Future 2019. Komitmene kanggo pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab ing wilayah Asia Pasifik lan pandangane babagan pariwisata lan pariwisata bisa menehi kontribusi kanggo industri sing luwih berkelanjutan lan tanggung jawab sosial bakal dadi aset sing disambut dening Dewan Eksekutif PATA 2019/2020. "

Minangka Wayahe Masa Depan PATA 2019, Flori-Anne bakal dadi salah sawijining debat ing Debat Pemimpin UNWTO / PATA sajrone KTT Tahunan PATA 2019 saka 9-12 Mei ing Cebu, Filipina. Dheweke uga bakal diajak gabung karo Dewan Eksekutif PATA 2019/2020 dadi anggota non-voting lan pengamat.

"Kanggo diakoni kanthi penghargaan PATA Face of the Future sing bergengsi pancen pakurmatan. Aku bakal ngasorakake ing salawas-lawase kanthi pangenalan iki. Masyarakat saiki duwe akses menyang macem-macem kesempatan kanthi mung klik tombol. Kanthi iki, kita kudu nggunakake inovasi teknologi kanggo nduwe peran ambisius lan proaktif kanggo ngowahi industri pariwisata dadi luwih sustainable, bisa diakses, lan sensitif budaya, "ujare Flori-Anne. "Liwat upaya kolaborasi, kita kudu golek cara supaya bisa nggayuh visi iki kanthi cara sing paling efektif lan migunani. Aku ngarep-arep usaha sing nyenengake lan menarik karo PATA lan para pemangku kepentingan industri liyane kanggo ngupaya cara kasebut. "

Flori-Anne bubar ditunjuk dening Gubernur Kehormatan Guam sing mentas dipilih, Lourdes Leon Guerrero, minangka perwakilan pemuda sing diangkat dadi Dewan Direksi GVB. Dheweke saiki kerja dadi spesialis pemasaran ing ASC Trust, penyedia layanan manajemen rencana pensiun paling gedhe ing Micronesia.

Gegayuhanipun babagan masa depan plancongan lan pariwisata bisa ditulis nganggo akronim GUAM (Going Green, Understanding Cultures, Appreciating Diversity, and Making Travel Accessible for All). Visi kasebut bisa ditindakake kanthi usaha gabungan ora mung kabeh pemangku kepentingan pariwisata lan pariwisata, nanging kanthi kolaborasi karo industri liyane. Salajengipun, kesadharan budaya tumrap para plancong lan pamindhahan pola pikirane pengunjung dibutuhake kanggo luwih paham lan ngapresiasi keragaman lan keunikan saben papan sing dituju. Usahane kanggo pariwisata berkelanjutan cocog banget karo ngarep-arep tujuan lan industri sing ideal. Flori-Anne wis nuduhake kekarepan kanggo ora mung nambah lan ngakoni kabutuhan iki, nanging uga dadi bagean saka solusi nalika isih enom.

Flori-Anne lulus Desember kepungkur kanthi gelar Sarjana Administrasi Bisnis kanthi konsentrasi Pemasaran lan Pariwisata Internasional lan Manajemen Perhotelan saka Universitas Guam. Sadurunge, dheweke entuk gelar Associate ing Manajemen Pariwisata lan Pariwisata ing Guam Community College.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.