Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Italia Breaking News Kabar Breaking Latvia News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Edisi kaping 3 "Dina Latvia" dibukak ing Italia

0a1-7
0a1-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Edisi kaping 3 "Dina Latvia" diluncurake ing Roma, ing ngarsane Presiden Negara Baltik, Raimonds Vejonis. Acara promosi kanggo pertukaran perdagangan antarane Latvia lan Italia diatur dening Badan Investasi lan Pangembangan Latvia (LIAA), kanthi kolaborasi karo Kedutaan Besar Republik Latvia ing Italia.

"Dina Latvia" kalebu tanggalan acara, rapat b2b lan acara budaya, sing bakal dianakake ing Roma, Milan lan Venesia, nganti 24 November 2019.

Janjian kaping pisanan ing Roma, 'Rasa Latvia,' minangka acara jejaring bisnis, ditambah karo ngicipi produk khas lan masakan sing disiapake koki Latvia Maris Jansons, diiringi pagelaran musisi Latvia Līga Liedskalniņa saka duo “Ramtai”.

Bakal diterusake, ing sawetara dina sabanjure, kanthi pameran gaweyan seniman tukang emas Latvia Anita Savicka lan Anna Fanigina, sing dijadwalake ing bengkel perhiasan Simonelli.

"Kaloro negara kita ana gandhengane karo hubungan seni lan budaya sing kuat lan muga-muga acara iki bisa ngasilake hubungan komersial sing duwe bathi lan kesempatan bebarengan kanggo ngembangake hubungan antar perusahaan," ujare Presiden negara Latvia.

Acara kasebut, nyatane, kanggo menehi ringkesan Latvia - wiwit ngenali sawetara sektor strategis, kayata teknologi lan pariwisata, nganti kesempatan pangembangan bisnis, amarga rezim pajak khusus, kanggo akselerator lan inkubator bisnis, kanggo dhukungan umum kanggo pangembangan inovasi, uga sukses ilmu lan produk, dikembangake dening perusahaan Latvia.

Sajrone 'Dina Latvia', akeh rapat-rapat b2b bakal disedhiyakake langsung dening LIAA, lembaga pamrentah Latvia kanggo promosi pangembangan bisnis, sing nggampangake investasi asing, lan ing wektu sing padha nambah daya saing para pengusaha Latvia ing pasar domestik lan ing luar negeri

Badan Negara, sing duwe 20 kantor perwakilan ing luar negeri, uga badan sing tanggung jawab promosi pariwisata ing Latvia. Thanks kanggo penerbangan langsung Air Baltic, sing beroperasi saka Roma, Milan lan Venesia, ditawakake tur paket anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov