24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya News wong tanggung jawab Rwanda Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Dewan Pariwisata Afrika: Greg Bakunzi saka Red Rock Initiative nggawe Pariwisata Rwanda bangga

Greg-profil-gambar-1
Greg-profil-gambar-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Pusat Budaya Red Rocks ing Rwandpendiri Greg Bakunzi dina iki diangkat dadi anggota dewan paling anyar ing Celeng Pariwisata Afrikad. Dheweke dadi bintang ing Pariwisata Afrika kanthi visi kanggo industri, kesinambungan, lan pendekatan unik kanggo ngasilake bisnis menyang Rwanda lan kabeh Afrika.
Ing wulan Februari 2019, Pak Bakunzi nggawe negarane Rwanda bangga nalika ditampilake ing peta pariwisata lan konservasi global minangka pendiri Pusat Budaya Red Rocks lan entuk penghargaan liyane sajrone penghargaan 10 Investasi Pariwisata lan Forum Bisnis kanggo Afrika (INVESTUR). Acara kasebut diatur bebarengan karo Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), FITUR, lan Casa Africa.
Dina iki Pak Greg Bakunzi gabung karo inisiatif anyar para pimpinan Afrika ing Dewan Pariwisata Afrika.
Presiden ATB Alain St. Ange nampani Greg dina janjian Dewan kasebut kanthi ujar. "Iki dina sing apik kanggo Pariwisata Afrika. Aku seneng banget Pak Bakunzi setuju gabung karo dewan lan nuduhake kepemimpinan lan visi karo Afrika. Iki minangka warta apik kanggo organisasi anyar kita. ”
Greg nyedhaki kanca-kanca liyane lan Industri Pariwisata Afrika saiki kanthi ujar:
Kanthi pakurmatan lan apresiasi sing gedhe, aku matur nuwun amarga kesempatan sing apik iki dadi bagean sing produktif saka dewan pariwisata Afrika, aku seneng banget karo sopan santun sing wis diwenehake.
Matur nuwun maneh kanggo kapercayan ing kula. Aku ngarep-arep miwiti pakaryan minangka bagean saka organisasi sampeyan. Perjalanan saya ing bidang pariwisata lan pangembangan komunitas luwih saka 15 taun lan minangka anggota dewan ATB sing nembe diangkat, saya seneng nggawa keahlian lan ilmu kanggo ndhukung tujuan luwih saka Afrika
Papan Pariwisata.
Aku miwiti maneh ing taun 2001 minangka pandhuan wisata lan pungkasane nggawe perusahaan Amahoro Tours sing wis tuwuh wiwit taun 2008, aku ndeleng bisnis saya maju nganti level sing saya bangga. Sawise iku, ing 2011, aku mikir kudu nindakake tindakan liya tanpa nyerahake Amahoro Tours, nalika semana aku entuk Red Rocks Rwanda dadi pusat budaya, sing saiki kerja bareng karo inisiatif Red Rocks kanggo Pembangunan Berkelanjutan, nirlaba organisasi sing makarya ing Afrika nggarap individu lan klompok kanggo nyengkuyung, ndhukung, lan ngrayakake tumindak sing luwih berkelanjutan kanthi nggawe kesadharan babagan pemanasan Global lan uga mungkasi panggunaan tas winih plastik, saengga bisa nglestarekake sumber daya alam lan warisan budaya kanthi tujuan promosi pariwisata lan konservasi lingkungan minangka alat pemberdayaan masyarakat berkelanjutan kanggo ningkatake status sosial ekonomi para anggota kita.
Aku ngarep-arep nggunakake kapasitasku minangka pengacara pariwisata sing tanggung jawab sing mupangat kanggo masarakat lan wilayah sekitar kanthi nyediakake lapangan kerja lan nggawe manawa kita ngerti apa tantangan sing diadhepi komunitas lan cara ngatasi kanthi nggunakake kabisan minangka basis kanggo nemokake solusi berkelanjutan
Miturut laporan sing diterbitake dening Forum Ekonomi Dunia (WEF), industri lelungan bakal dobel sajrone 5 taun sabanjure, ngasilake triliunan saben taun lan minangka bagean saka strategi pribadi, yaiku supaya tujuan dadi favorit para wisatawan, kanthi setuju karo kapercayan sing prioritas kesinambungan ing sektor pariwisata tegese masarakat lan ekonomi umume bakal entuk bathi amarga sacara global bawana Afrika duwe atraksi alam sing luwih nyenengake lan akeh sing bisa ditawakake para wisatawan.
Luwih saka latar mburi iki, aku bakal nggunakake platformku kanggo ngajak wong liya supaya ngerti yen kita kudu nyusun utawa ngowahi pola pikir lan ngakoni kasunyatan manawa komunitas lan pariwisata nguntungake pangembangan tujuan lelungan
Minangka pengacara pembangunan komunitas sing semangat, luwih becik menehi ngerti manawa Red Rocks diwenehi penghargaan internasional kanggo karya sing wis ditindakake. Paling anyar Red Rocks dipilih dadi salah sawijining organisasi pariwisata komunitas paling apik ing Rwanda dening Kamar Pariwisata. Kita uga dianugerahi PBB minangka salah sawijining organisasi inisiatif pariwisata paling apik ing #Africa lan Green Destination Travel sing menehi sertifikat kanggo Area Wisata Destinasi Hijau Paling Apik.
Miturut pendapatku, prestasi sing paling gedhe yaiku acara lan konferensi sing beda-beda sing dakalami ing saindenging jagad. Acara kasebut nuduhake manawa sejatine ana akeh liyane sing kudu ditindakake tinimbang apa sing daklakoni. Sisih paling apik ing konferensi yaiku milih sawetara lan nuduhake wong liya ing industri sing padha lan rencanane nggunakake Red Rocks ing mbesuk lan aku pengin dadi salah sawijining tujuan ekowisata paling apik ing wilayah kasebut lan ing bawana
Aku ngerti manawa tugas iki tanggung jawab lan seneng menehi upaya paling apik kanggo kamajuan pembangunan pariwisata, lan investasi pariwisata ing wilayah kasebut.
Matur nuwun kanggo kesempatan sing apik iki kanggo dadi bagean saka Dewan Pariwisata Afrika lan aku ngarep-arep bisa nindakake tugas sing bakal ditindakake sadurunge.
Artikel liyane babagan Inisiatif Red Rock lan Greg Bakunzi klik kene
Liyane babagan Dewan Pariwisata Afrika lan cara dadi anggota www.africantourismboard.com 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.