Airlines Airport Breaking News Swedia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Denmark Breaking News News Warta Breaking Norwegia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Serangan: Skandinavia Airlines SAS arep nolak 70,000+ penumpang

SASSF
SASSF
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Luwih saka 70,000 penumpang bisa uga terdampar saiki mabur liwat, saka utawa menyang bandara ing Skandinavia. Iki minangka kiriman media sosial dening CEO SAS Rickard Gustafson. "Sanajan ana negosiasi intensif lan tekad supaya ora ana konflik, kita pancen ora bisa sukses. Serikat pekerja pilot saiki mutusake arep mogok. ” Penerbangan saka mitra codeshare ora kena pengaruh.

Scandinavian Airlines, biasane dikenal minangka SAS, yaiku maskapai penerbangan Swedia, Norwegia lan Denmark, sing bareng-bareng mbentuk Skandinavia daratan. SAS minangka singkatan saka jeneng lengkap perusahaan, Scandinavian Airlines System utawa Sistem Penerbangan Skandinavia sing sah Denmark-Norwegia-Swedia.

Informasi ing situs web SAS ujar:

Nuwun sewu yen kena pengaruh mogok pilot sing ditindakake dening serikat pilot Swedia, Norwegia lan Denmark sing nyebabake keterlambatan lan pambatalan penerbangan. Kita nindakake kabeh sing bisa kanggo mbantu kabeh wong.

SAS ngupayakake supaya bisa solusi kanthi cepet bisa nyegah kesulitan tambahan kanggo para plancong.

Sadurunge lelungan menyang bandara, priksa status penerbangan sampeyan. Kanggo informasi paling anyar babagan kahanan lalu lintas, bukak situs web kita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.