Breaking Sri Lanka News Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Bledosan nggegirisi kutha Sri Lankan nalika polisi mburu teroris Islam ing mburine bom Paskah

Pilih basa sampeyan
0a1a-199
0a1a-199
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Telung bledosan dilaporake ngguncang kutha ing pantai laut wétan Sri Lanka nalika polisi lan tentara nindakake pencarian sing nargetake para tersangka saka pengeboman agawe akhir minggu kepungkur.

Jeblugan kasebut nyerang kutha Kalmunai nalika serbuan ditindakake dening Angkatan Darat lan Pasukan Tugas Khusus Polisi, lapor berita Sri Lankan News First. Ora ana laporan korban korban sing ana.

Tembak-menembak sadurunge njeblug nalika polisi nyoba nyerang lokasi sing dipercaya digunakake kanggo nggawe rompi bunuh diri.

Polisi nganakake panelitian ing saindenging Sri Lanka sawise kedadeyan bom bunuh diri ing gréja lan hotel sing mateni luwih saka 250 wong. Negara Islam (IS, biyen ISIS) negesake tanggung jawab tumrap bom kasebut.

Saklawasé 10,000 prajurit dikerahkan ing saindenging negara kasebut sing nganakake pencarian lan nyedhiyakake keamanan kanggo pusat agama, ujare juru bicara militer. Polisi nahan luwih saka 70 wong kalebu warga negara asing saka Suriah lan Mesir minangka bagean saka penyelidikan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov