Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Maroko News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Qatar Airways ngembangake perjanjian karo Royal Air Maroc, ngluncurake layanan menyang Rabat

0a1a-212
0a1a-212
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways seneng ngumumake manawa bakal ngluncurake penerbangan menyang Rabat, Maroko tanggal 29 Mei 2019. Layanan menyang ibukota Maroko bakal dilayani dening Boeing 787 kaping telu seminggu. Kajaba iku, Qatar Airways seneng ngumumake kesepakatan bisnis gabungan karo Royal Air Maroc kanggo nggedhekake jumlah layanan sing kasedhiya kanggo memenuhi permintaan konsumen kanggo penerbangan menyang Maroko.

Saliyane ngluncurake Rabat liwat Marrakech, Qatar Airways uga saiki bakal nawakake penerbangan saben dinane menyang Casablanca, nyedhiyakake konektivitas sing apik kanggo para penumpang sing pengin nggoleki kutha sing akeh banget ing negara kasebut.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng ngumumake peluncuran layanan menyang Rabat. Maroko minangka tujuan sing populer banget kanggo para penumpang, lan kita seneng banget ngluncurake gerbang anyar iki, uga nambah kehadiran ing negara kasebut kanthi ngembangake perjanjian bisnis gabungan karo Royal Air Maroc. Ekspansi kita ing Maroko nduduhake komitmen kita marang wilayah kasebut, sing diwiwiti ing taun 2002.

"Kemitraan sing cedhak karo Royal Air Maroc uga bakal nyedhiyakake akses menyang jaringan sing komprehensif ing Afrika Lor lan Kulon, saengga para penumpang Royal Air Maroc bisa nikmati panyambungan lancar menyang jaringan global Qatar Airways sing jembar ing enem bawana."

Qatar Airways saiki ngoperasikake limang penerbangan mingguan saka Doha menyang Marrakech liwat Casablanca kanthi Boeing 777, saliyane rong penerbangan mingguan langsung saka Doha menyang Casablanca. Mitra kesepakatan bisnis gabungan perusahaan kasebut, Royal Air Maroc, nyedhiyakake limang penerbangan mingguan saka Casablanca menyang Doha.

Pengunjung Maroko bisa nikmati macem-macem kegiyatan, wiwit njajahi kebon sing subur nganti blanja kerajinan, tekstil lan perhiasan kanthi akeh souq tradisional. Wisatawan uga bisa seneng arsitektur modern sing dipasang ing latar sejarah lan budaya abad kepungkur.

Qatar Airways saiki makaryakke armada modern luwih saka 250 pesawat liwat hub, Bandara Internasional Hamad (HIA) menyang luwih saka 160 tujuan ing saindenging jagad. HIA bubar wis ditingkat dadi bandara paling apik nomer papat ing donya ing Skytrax World Airport Awards 2019. Kajaba iku, bandara kasebut dadi bandara lima bintang lan diwenehi gelar 'Bandara Terbaik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping lima kanthi berturut-turut lan 'Layanan Staf Terbaik ing Timur Tengah' kanggo taun kaping papat kanthi berturut-turut.

Maskapai pemenang penghargaan kaping pirang-pirang, Qatar Airways dijenengi 'Kelas Bisnis Paling Anyar ing Dunia' dening World Airline Awards 2018, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik', 'Maskapai Penerbangan Paling Apik ing Timur Tengah', lan 'Lounge Kelas Pertama Terbaik Dunia'.

Qatar Airways bakal nambah sawetara tujuan anyar liyane menyang jaringan rute sing wiyar ing taun 2019, kalebu Izmir, Turki; Rabat, Maroko; Malta; Davao, Filipina; Lisbon, Portugal; Mogadishu, Somalia lan Langkawi, Malaysia.

Jadwal Penerbangan Qatar Airways:

Nganti 28 Mei 2019 (Senin, Selasa, Rebo, Kamis lan Setu)

Doha (DOH) menyang Casablanca (CMN) QR1395 mangkat jam 09:15 jam 15:40

Casablanca (CMN) menyang Marrakech (RAK) QR1395 mangkat jam 17:00 jam 17:50

Marrakech (RAK) menyang Doha (DOH) QR1395 mangkat jam 19:00 jam 04:45 +1

Nganti 16 Juni 2019 (Jumuah lan Minggu)

Doha (DOH) menyang Casablanca (CMN) QR1397 mangkat jam 07:05 jam 13:30

Casablanca (CMN) menyang Doha (DOH) QR1398 mangkat jam 14:50 jam 00:15 +1

29 Mei 2019 nganti 26 Oktober 2019 (Senin, Rebo, lan Jumuah)

Doha (DOH) menyang Marrakech (RAK) QR1463 mangkat jam 09:55 tekan 16:10

Marrakech (RAK) menyang Rabat (RBA) QR1463 mangkat jam 17:30 jam 18:20

Rabat (RBA) menyang Doha (DOH) QR1463 mangkat jam 19:30 jam 05:25 +1

Saka 29 Mei 2019 nganti 26 Oktober 2019 (Senen, Selasa, Rebo, Kamis lan Setu)

Doha (DOH) menyang Casablanca (CMN) QR1397 mangkat jam 08:05 jam 14:30

Casablanca (CMN) menyang Doha (DOH) QR1398 mangkat jam 19:35 jam 05:00 +1

Saka 17 Juni 2019 nganti 26 Oktober 2019 (Jumuah lan Minggu)

Doha (DOH) menyang Casablanca (CMN) QR1397 mangkat jam 08:05 jam 14:30

Casablanca (CMN) menyang Doha (DOH) QR1398 mangkat jam 19:35 jam 05:00 +1

Jadwal Penerbangan Royal Air Maroc:

Nganti tanggal 16 Juni 2019 (Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah lan Minggu)

Doha (DOH) tumuju Casablanca (CMN) AT216 mangkat jam 01:30 jam 07:10

Casablanca (CMN) menyang Doha (DOH) AT217 mangkat jam 13:45 jam 22:50

Saka 17 Juni 2019 nganti 26 Oktober 2019 (Saben Dina)

Doha (DOH) tumuju Casablanca (CMN) AT216 mangkat jam 01:30 jam 07:10

Casablanca (CMN) menyang Doha (DOH) AT217 mangkat jam 13:45 jam 22:50

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov