Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Nomer pengunjung UAE menyang Finlandia mundhak dadi 20.6% ing taun 2018

0a1-8
0a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Finlandia nampani meh 12,000 turis saka UEA ing taun 2018, ngumumake Visit Finlandia, panguwasa turis Finlandia, nalika bali menyang Pasar Perjalanan Arab kanthi kampanye unik sing ditujokake khusus kanggo turis Timur Tengah.

Ngomong ing konferensi pers sajrone ATM 2019 dina iki, perwakilan Kunjungi Finlandia, Joonas Halla, ujar: "2018 minangka taun sukses kanggo industri pariwisata Finlandia, ora mung jumlah pengunjung saka UEA nambah 20.6% saka 9,906 ing 2017 dadi 11,951 ing 2018, jumlah sing tetep sewengi nalika musim salju uga tikel kaping pindho. Ing Lapland wae, jumlah pengunjung UAE tambah 36.1% dadi 2,791 ing antarane 2017 lan 2018.

"Ing taun iki, kita wis nyekseni pertumbuhan sing luar biasa, kanthi jumlah pengunjung UAE mundhak 131% ing Januari 2019 dibandhingake karo Januari 2018, lan 110% ing wulan Februari dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur, mula kita yakin nomer pariwisata lan kuitansi bakal grahana sukses taun 2018. ”

Hubungan Finlandia karo UAE wis saya kuat sawetara taun kepungkur, amarga ana rute maskapai langsung sing anyar. Ing wulan Oktober 2018, flydubai miwiti penerbangan langsung langsung saben dina antarane Dubai lan ibukota Finlandia, Helsinki. Sementara, Finnair, maskapai nasional Finlandia, samesthine miwiti maneh penerbangan Dubai musiman menyang Helsinki ing pungkasan taun iki, mabur ing antarane Oktober 2019 nganti Maret 2020. Turkish Airlines dijadwalake ngluncurake rute langsung anyar saka Istanbul menyang Rovaniemi ing wulan Desember, luwih lanjut nggedhekake jangkauan.

Halla ujar: "Nggawe sukses partisipasi ing ATM taun kepungkur, ing taun iki kita kepengin sinau luwih lengkap babagan mitra potensial lan operator tur sing bisa kerja bareng kanggo ningkatake Finlandia minangka tujuan musim salju lan musim panas sing sampurna kanggo turis Timur Tengah.

"Finlandia wis suwe dadi tujuan populer ing pasar Eropa, nanging saiki kita pengin nambah pasar sumber lan narik minat UAE, lan warga GCC sing mesthi golek tujuan anyar lan apik kanggo dijelajah ing musim salju. , lan uga nemu apa sing ditawakake Finlandia nalika musim panas. ”

Delegasi ATM Finlandia bakal nampilake negara kasebut dadi tujuan sajrone taun, kanthi akeh kegiatan santai, akomodasi unik lan atraksi budaya ing musim panas lan musim salju.

Sawetara wakil saka macem-macem panyedhiya akomodasi mewah saka Finlandia Lapland - wilayah sing uga dikenal minangka Land of the Midnight Sun sing dina panas dadi luwih saka rong wulan - bakal melu ing Kunjungan Finlandia. Iki kalebu Design Hotel Levi anyar, sing dununge ana ing lereng Lewi lan mbukak ing taun 2019; Northern Lights Ranch, resort lan fasilitas kegiatan unik; lan Levin Iglut, hotel igloo gendheng ing kaca sing ana ing iring gunung tiba ing dhuwur 340 meter.

Yrjötapio "Yt" Kivisaari, Direktur Urusan, Lewi Destination, ujar: "Lewi minangka papan wisata preinan ing Lapland Arktik Finlandia, 170 km sisih lor Lingkaran Arktik. Kita kondhang duwe hawa paling resik ing jagad iki, banyu paling murni lan alam sing paling memikat. Saben taun desa cilik sing mung ana 1,000 wong nampani luwih saka 700,000 tamu kanggo ngrasakake Lampu Lor, golf ing antarane reindeer, ngunjungi Santa lan Elf, nemoni segawon husky, utawa melu petualangan alam sing ora bisa dilalekake.

"Wulan musim panas lan musim gugur minangka pilihan khusus kanggo tamu sing pengin metu saka kutha gedhe utawa iklim panas kanggo ngrasakake suhu sing adhem.

"Saiki kita mbukak pasar UEA lan bisa nyedhiyakake macem-macem layanan pesenan lan mewah kanggo kabeh rasa. Kanthi limang hotel, 850 chalet, 60 restoran lan desa cilik sing rame, kita ngarep-arep bisa nampilake apa sing bakal ditawakake para tamu ing musim panas lan musim salju. "

Uga dipamerake saka Lapland yaiku Hotel Arktik Treehouse, sing ana ing Lingkaran Arktik cedhak karo Rovaniemi, sing bakal nampilake resor suite masing-masing sing ana ing lereng bukit sing landhep lan menehi tamu panorama saka Lampu Utara lan Tengah wengi.

Kämp Collection Hotels nyakseni kenaikan 20% pengunjung GCC ing taun 2018 lan bakal nyoroti macem-macem properti adhedhasar Helsinki, kalebu siji-sijine hotel bintang lima resmi ing Helsinki, Hotel Kämp, uga Hotel St. George sing anyar dibukak, properti mewah nyedhiyakake perawatan holistik kanggo pikiran, jantung lan awak sing sehat.

Janina Taittinger, Kepala Sales ing Hotel Koleksi Kämp, ujar: "Hotel Koleksi Kämp kalebu hotel pertama lan paling apik ing Helsinki. Wiwit saka nyaman nganti mewah, saben hotel nggambarake permata mahkota ing kategori kasebut. Minangka hak istimewa lan kepinginan kanggo mbantu para tamu supaya tresna karo Helsinki - kanthi nemokake luwih saka saliyane. "

Sajrone musim panas, festival golf, musik lan film, renang, golek panganan, kano lan pelayaran minangka hiburan paling populer ing Finlandia, nalika musim kasebut ganti musim gugur, hiking, pendakian lan nonton satwa dadi populer.
Mangsa Finlandia suwene setengah taun, kanthi suhu beda-beda antara nol lan minus 35. Ing musim salju, nitih kreta husky lan reindeer, safari mobil salju, pengalaman nyopir es, Lampu Lor, pelayaran es lan mesthi ketemu karo Santa Claus, mung sawetara obyek wisata sing kudu ditonton kanggo turis saben taun.

Halla ujar: "Kanthi macem-macem pilihan akomodasi sing luar biasa, ing lingkungan sing aman lan ramah, lan sawetara pemandangan sing paling narik napas, Finlandia duwe penawaran unik kanggo saben pengunjung."

Kunjungi Finlandia bakal dipamerake ing Pasar Plancongan Arab ing Pusat Dagangan Dunia Dubai wiwit dina Minggu 28 April - Rebo 1 Mei ing Nomer Standar EU5720.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov