Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Akaryn Hotel Group ngluncurake resort anyar ing Indonesia lan Vietnam

Pilih basa sampeyan
0a1a-238
0a1a-238
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Akaryn Hotel Group, operator hotel butik mewah ing Thailand, wis siyap nyebar swiwi lan pindhah menyang pasar internasional kanggo kaping pisanan, kanthi diluncurake merek keramahan ing Indonesia lan Vietnam.

Ing wulan ngarep, loro konsep hotel klompok kasebut bakal miwiti debut internasional. Aleenta, merek mewah tanpa alas kaki asli sing pisanan diluncurake ing Thailand ing taun 2004, bakal dikenalake menyang Bali, "Island of the Gods" ing Indonesia, lan akyra, merek butik setelan tren, bakal teka ing Hoi An, Warisan Dunia UNESCO- kutha pelabuhan kadhaptar ing Vietnam tengah.

Aleenta Retreat Bali bakal dadi papan suci spiritual ing sisih lor pegunungan ing pulo kasebut, sakjam perjalanan saka Ubud. Dirancang kanthi gaya khas Bali sing klasik, mundur kanthi tenang iki bakal ngrasakake mil jarak adoh saka resort wisata sing sibuk ing sisih kidul pulau kasebut. Dumunung ing bukit sing subur, klambi alas, papan ndhelik sing apik iki bakal ngidini para tamu santai lan sambung sinambung ing swarga.

Desa spa lan resor yoga, Aleenta Retreat Bali bakal nampilake pusat Ayurah Wellness, ing endi para tamu bisa santai kanthi macem-macem perawatan sing nyenengake, kalebu pijet tradisional Bali lan terapi alami. Area yoga ing njaba ruangan bakal ngerteni kolam sing reflektif lan pusat kebugaran bakal ngidini para tamu ngrasakake olahraga ing swarga sing nyenengake.

Para tamu bakal duwe akeh kesempatan kanggo metu lan nemokake wilayah lokal, kalebu Ubud, ibukutha budaya Bali. Aleenta Retreat Bali uga bakal nyedhiyakake setelan sing apik kanggo pesta pernikahan lan acara, kanthi pilihan ruang acara ing njero ruangan utawa alfresco.

"Aleenta minangka merek pertama lan resor pionir ing Phuket lan Hua Hin dadi populer ing kalangan tamu. Saben properti Aleenta dirancang kanggo nggambarake pesona lan karakter tujuane sing langgeng, nampilake ruang tamu gedhe lan fasilitas kelas dunia uga bisa digunakake kanthi harmoni karo lingkungan. Aleenta Retreat Bali bakal dadi tambahan portofolio sing apik; papan suci, spiritual lan sensual, papan suci sing luhur iki bakal ngidini para tamu nemokake sejatine Pulau Dewa, "ujare," ujare Pendhiri lan Direktur Kelompok Hotel AKARYN, Anchalika Kijkanakorn.

Uga mbukak lawang ing taun 2019 yaiku akyra Hoi An, resort tepi laut sing unik sing ana ing tengah-tengah antara pusat kutha bersejarah Hoi An lan Pantai China sing emas. Dumunung ing pinggir muara Thu Bon, mundur butik sing murah iki bisa diakses nganggo mobil utawa numpak prau lan 110 kamar bergaya lan vila kolam renang bakal lenggah ing pinggir banyu.

Para tamu bisa nyelehake setelan sing apik banget kanthi kelas yoga esuk, perawatan spa ing pusat Ayurah Wellness, nyelehake onsen utawa olahraga ing pusat fitness modern. Utawa, dheweke mung bisa mlebu kolam renang tanpa wates sing ngundang.

akyra Hoi An bakal nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna antarane eksplorasi budaya lan istirahat tropis; kutha pelabuhan Hoi An sing mempesona, kanthi warisan sing beda-beda lan arsitektur sing apik banget, jarake mung adoh, dene pasir emas lan segara biru ing pesisir tengah Vietnam uga gampang diakses. Iki uga bakal nyedhiyakake setelan sing luar biasa kanggo acara lan pesta ngimpi.

"Kanthi tlaga banyu sing tentrem lan apik banget, ing antarane kutha lan segara, akyra Hoi An bakal ngidini para pengunjung nemokake kabeh sing bisa ditawakake tujuan sing apik iki. Tamu sing wis ngrasakake hotel lan resort akyra ing Bangkok, Phuket lan Chiang Mai bakal ngerti gaya penataan tren. Kita ngarep-arep ngenalake para tamu menyang era keramahan kontemporer lan mutakhir ing lokasi sing apik iki, "ujare Anchalika.

Akaryn Hotel Group saiki ngoperasikake koleksi hotel butik lan resort mewah ing saindenging Thailand, kalebu Aleenta Hua Hin-Pranburi, Aleenta Phuket-Phang Nga, akyra Beach Club Phuket, akyra Manor Chiang Mai, akyra Thonglor Bangkok lan tambahan portofolio paling anyar , akyra TAS Sukhumvit Bangkok. Klompok kasebut bakal terus ngenalake gaya keramahan Asia sing mewah lan khusus kanggo tujuan liyane ing wilayah kasebut ing wulan lan taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov