24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel India Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata India: Fore! ing lapangan golf

Mr.-Venkatesan-Dhattareyan-Wakil-Direktur-Jenderal-ing-Incredible-India-Menteri-Pariwisata-India
Mr.-Venkatesan-Dhattareyan-Wakil-Direktur-Jenderal-ing-Incredible-India-Menteri-Pariwisata-India
ditulis dening editor

Sajrone presentasi dening Menteri Pariwisata ing Golf & Turf Expo India (IGTE), Pak Venkatesan Dhattareyan, Wakil Direktur Jenderal India Incredible, Menteri Pariwisata, India, negesake banget kapercayane babagan golf dadi salah sawijining mesin pertumbuhan Pariwisata India.

Dina kaping pisanan ing IGTE 8th, pameran perdagangan industri golf Asia Kidul, rampung kanthi negesake abot kanggo promosi lan entuk penghasilan lumayan liwat pariwisata golf ing India.

Ndhukung panyengkuyung kasebut, Rishi Narayan, mantan medali Emas Game Asia, uga negesake, "Asosiasi Industri Golf wis nemtokake target ngasilake INR 100 CRS sajrone 5 taun sabanjure liwat pariwisata golf."

Kanggo luwih nguatake visi GIA kanggo nyedhiyakake India minangka salah sawijining tujuan favorit kanggo pariwisata golf, delegasi terkenal saka persaudaraan golf internasional nuduhake wawasan ahli. "Tuwuhing lapangan golf kanthi ekosistem sing berkelanjutan ora bisa kedadeyan tanpa kelancaran ekonomi lapangan golf, lan ora bisa ditindakake tanpa ngembangake pariwisata golf," ujare Peter Walton, Presiden & Kepala Eksekutif, IAGTO, sajrone sesi babagan "Ngembangake golf terpadu strategi pariwisata kanggo India kanggo nggedhekake lelungan golf mlebu. ” Mike Orloff, Managing Director, Golf Industry Central (Australia), nyritakake babagan "Kepiye klub golf bisa nambah total pengalaman turis" nalika menehi saran babagan festival golf tahunan sing didhukung dening Incredible India.

IGTE 2019 uga nampilake pameran seni unik dening satwa liar lan seniman kontemporer alam, Gita Bhattacharjee, sing nampilake koleksi seni unik ing lapangan golf lan golf.

India Golf & Turf Expo kaping 8 uga nduwe merek global lan domestik utama kayata Toro, Rainbird, Club Car, Yamaha Agri, lan +91 Golf (pabrikan bal golf India) sing pamer teknologi lan mesin paling anyar ing acara kasebut.

Badan industri golf utama liyane sing melu ing IGE 2019 kalebu Union Golf India (IGU), Asosiasi Golf Wanita India (WGAI), lan Asosiasi Pengawas Golf lan Asosiasi Manajer India (GCSMAI).

Dipromosikan dening Asosiasi Industri Golf lan didhukung dening Menteri Pariwisata, India Luar biasa, 8 Golf & Turf India Ekspo minangka konferensi rong dina sing nggawa badan golf nasional lan internasional lan udakara 60 klub golf ing sawijining platform kanggo ijolan ide lan kapur. metu dalan mbesuk kanggo ngembangake game ing India. Acara kasebut nuduhake macem-macem aspek golf lan cara menehi kontribusi kanggo ekonomi negara kasebut. Pariwisata golf minangka bisnis global pirang-pirang dolar, nambah nilai kanggo proyek real estate, pangembangan gaya urip berkualitas tinggi kanggo narik bisnis internasional, narik investasi ing kutha cerdas, ningkatake kualitas lan lingkungan udara, ngisi meja banyu liwat banyu udan panen, panggunaan banyu limbah sing diolah, lan mesthi nambah kesehatan kanggo wong-wong sing main game kasebut.

Dina kapindho IGTE 2019 bakal nampilake diskusi babagan model bisnis sing bisa dipercaya kanggo pangembangan real estate sing ana gandhengane karo golf lan cara narik lan njaga bakat anyar ing industri golf.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.