24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Napa plancongan menyang Sri Lanka luwih aman tinimbang saiki

Shiromal-Cooray-Kursi-Jetwing-Hotel
Shiromal-Cooray-Kursi-Jetwing-Hotel
ditulis dening editor

Sri Lanka luwih aman tinimbang saiki. Iki pesen saka manajemen Jetwing Hotels Ltd. - Jetwing Travels (Pvt) Ltd. - menyang industri wisata lan pariwisata global:

Para Mitra lan Kanca,

"Nalika kita ngarepake bisa uga ana rasa waspada kanggo lelungan menyang pulau kasebut, kita bisa njamin manawa mitra pariwisata, hotel lan operator turis tujuan Sri Lanka kerja sama karo pamrentah kanggo ngenalake langkah-langkah tambahan kanggo njamin keamanan lan ngrampungake masalah kasebut. Iki kanthi logis & mesthine bakal nyakup policing profil tinggi. Kita ngarepake yen sajrone sawetara wulan, Sri Lanka bakal dadi populer banget kaya sadurunge, kanthi klien saka saindenging jagad kasebut nolak nolak dipukul dening tumindak pengecut. Kita wis ngalami iki ing pirang-pirang negara kalebu Inggris (London lan Manchester) lan kita ora duwe alesan kanggo mikir manawa Sri Lanka bakal beda. Kanthi akeh cara, Sri Lanka saiki bakal luwih aman tinimbang sadurunge, amarga langkah keamanan saiki wis ditindakake. ”

Aku nuduhake sampeyan bagean ndhuwur surat sing ditulis dening salah sawijining Mitra Operator Tur menyang klien.

Ing wektu kasusahan iki, katresnan lan dhukungan kaya ngono, lan tim sing darmabakti lan setya ing Jetwing lan iman marang Gusti Allah sing terus fokus kanggo terus nampilake Pulo Ngarep sing apik ing Sri Lanka ing saindenging jagad. Aku lan sedulurku Hiran ana ing Jaffna nalika aku nulis saiki. Kita mlaku liwat deso sing apik kanggo tekan bagean negara sing lagi wae diwiwiti. Tim kita wis sabar lan setya ngladeni.

Akeh negara sing nolak larangan lelungan menyang Sri Lanka kajaba kanggo lelungan penting. Kita ngerti manawa njamin keamanan warga siji sing utama. Kita tanggung jawab sing padha karo mitra lan tamu. Kita ora bakal sengaja mbabarake sapa wae marang bebaya potensial.

Sampeyan bisa uga wis maca akeh laporan sing nyalahake kepemimpinan politik kita, sing aku ora kompeten menehi komentar. Nanging, kita yakin tenan manawa Pasukan Keamanan sing wis mbalekake kabeh kekuwatane bakal nindakake kabeh prekara sing dibutuhake supaya ora mung keamanan kabeh pengunjung lan pengunjung Sri Lanka, nanging uga bisa mulihake pemahaman sing ilang yen Sri Lanka aman kaya negara liyane. jagad iki Dheweke wis nyekel akeh lan nerusake operasi telusuran, sing kita matur nuwun.

Matur suwun kabeh pengunjung sing, sanajan kabeh terus preinan ing Sri Lanka lan wong liya sing ora mbatalake lelungan sawise Minggu Paskah. Kasunyatane, kita ngobrol karo pasangan Inggris ing hotel kasebut bengi sing nantang lan yakin manawa dheweke terus lelungan ing negara kasebut. Aku wis krungu sawetara ujar, "kepiye kita bisa nikmati, sanajan akeh wong sing sedhih?" Nalika ngurmati empati, aku kanthi andhap asor, yen sampeyan ora, sawetara wong bisa uga kena pengaruh rezeki.

Ya, kita wis rusak, aku bakal ngapusi yen aku ngomong liyane. Nanging, kaya sing dakkandhakake sadurunge, kanthi katresnan lan dhukungan, katrampilan lan efisiensi salah sawijining pasukan bersenjata paling apik ing donya sing ngalahake terorisme brutal, komunitas duwe komitmen tetep bebarengan lan mbasmi ekstremisme ing kabeh bentuk, tim Jetwing sing legendaris nyediakake keramahan asli Sri Lanka, langkah-langkah keamanan ekstra sing kita lakoni, lan semangat manungsa sing ora bisa dilalekake, kita bakal munggah.

Sepisan maneh matur nuwun kanggo pandonga, tembung, tumindak lan pikirane sing apik.

Kanthi kekarepan sing anget,

COORAY SHIROMAL

Ketua & Direktur Utama, Jetwing Travels (Pvt) Ltd.

Ketua, Jetwing Hotels Ltd.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.