Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Mesir Breaking News Industri Hospitality Investments Warta Mewah News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Viking ngumumake ekspansi program Mesir karo kapal pesiar anyar

0a1a-7
0a1a-7
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Viking dina iki ngumumake ekspansi program Mesir kanggo musim 2020, sing bakal kalebu peluncuran kapal anyar. Diilhami dening desain Viking Longships sing menang lan dibangun khusus kanggo Kali Nil, Viking Osiris saiki lagi dibangun lan bakal nggedhekake kapasitas perusahaan ing Mesir nalika debut ing wulan September 2020.

Uga diluncurake ing taun ngarep yaiku rong Ekstensi Pra-Pelayaran anyar sing dirancang kanggo ningkatake pengetahuan dhasar para tamu Mesirologi sadurunge teka ing Kairo. Ekstensi limang dina iki kanggo itinerary Firaun & Piramida Viking bakal nyedhiyakake akses istimewa menyang tamu menyang arsip lan pameran ing London lan Oxford sing biasane ora bisa diakses masarakat. Pengumuman iki digawe nalika tamu Viking terus negesake banget marang Mesir - lan mung setaun sawise perusahaan kasebut ngluncurake Viking Ra, kapal sing wis direnovasi kabeh lan kapal Vike sing pertama dimiliki lan dioperasikake ing Kali Nil.

"Mesir wis inspirasi para penjelajah, lan dadi tujuan utama kanggo para tamu," ujare Torstein Hagen, Ketua Viking. "Luwih saka rong dekade, kita wis nuntun industri pelayaran kali kanthi pangembangan armada lan pengalaman sing nyedhaki para turis menyang budaya ing saindenging jagad. Kita tetep setya karo Mesir, lan ngarep-arep bisa ngenalake kekayaan sejarah ing wilayah kasebut menyang tamu liyane Viking. "

Viking Osiris

Ngatur tamu 82 tamu ing 41 kamar, Viking Osiris bakal dadi kapal canggih sing duwe desain Skandinavia sing bersih lan elegan sing dikenal Viking - lan bakal gabung karo kapal liyane ing Kali Nil, Viking Ra, sing diluncurake ing taun 2018 Viking minangka perusahaan Barat sing pertama lan mung dibangun, duwe lan ngoperasikake kapal ing Kali Nil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov