Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Breaking Jamaika News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Ledakan kamar hotel nyebabake investasi

Jamaika-1
Jamaika-1
ditulis dening editor

Jamaika lagi siyap kanggo ledakan ing kamar hotel sajrone limang taun ngarep. Dijangka 12,000 kamar anyar bakal ditambahake ing stok kamar sing wis ana sajrone periode kasebut, kanthi ngasilake jutaan dolar AS ing pulau kasebut.

Baris investasi kalebu US $ 250 yuta dening Hotel H10 kanggo mbangun 1000 kamar ing Trelawny lan luwih saka US $ 500 yuta dening Amaterra kanggo mbangun 5000 kamar ing pembangunan multifungsi uga ing paroki kasebut, diwiwiti paling ora 1,200 kamar hotel sing papane bubar rusak.

Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett negesake tawaran investasi kasebut ing presentasi Sektoral ing Parlemen wingi.

"Pariwisata Jamaika minangka pengalaman rekor pendatang lan penghasilan lan iki ndadekake investasi luwih akeh ing produk sing digoleki banget. Apa sing kita deleng yaiku akeh konstruksi hotel lan ekspansi saka macem-macem rantai sing ngerteni Jamaika minangka tujuan turis sing apik.

TIM TOURISM: Menteri Pariwisata, ing Edmund Bartlett (kiwa 4TH) diapit anggota eksekutif timnya ing Kementerian Pariwisata sawise Presentasi Sektoral menyang Parlemen dina Selasa, 30 April 2019. Saka kiwa yaiku: Direktur Eksekutif Pariwisata Perusahaan Pengembangan Produk (TPDCo), Dr Andrew Spencer; Ketua Dana Peningkatan Pariwisata, Hon Godfrey Dyer; Direktur Regional, Dewan Pariwisata Jamaika, Odette Soberman Dyer, lan Direktur Eksekutif Dana Peningkatan Pariwisata, Dr Carey Wallace

Kasunyatane, data saka JAMPRO nuduhake manawa Investasi Langsung Asing ing taun 2017 ngasilake US $ 173.11 yuta utawa 19.5% saka total Investasi Langsung Asing, "jarene Menteri Bartlett

Paroki Hanover dijanjekake kanggo investasi udakara $ 500 yuta dening Princess Hotels & Resorts ing 2000 kamar, dene Hard Rock bakal madeg 1100 kamar ing Montego Bay.

Ing St Ann, tahap pertama pangembangan Karisma bakal ngasilake $ 200 yuta sing diinvestasikan kanggo bangunan 800 kamar lan Moon Palace nglampahi $ 160 yuta ing 700 kamar.

Bubar, 120 kamar dibukak ing S Hotel ing Montego Bay lan ing pungkasan taun iki Wyndam Hotel ing Kingston bakal nambah 250 kamar maneh kanthi 220 dening AC Marriott, uga ing Kingston.

Ngandharake proyek kasebut, Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett mratelakake manawa target dheweke duwe 5,000 kamar hotel sajrone limang taun entuk US $ 5 milyar, wis ngluwihi, nalika nindakake presentasi ing Debat Sektor Parlemen dina iki.

Sanajan pangembangan kamar hotel terus maju, Menteri Bartlett nglaporake menyang House manawa industri pariwisata ngalami perubahan saben dina sing mbutuhake tanggepan sing cocog supaya tetep relevan, modis, lan bisa digunakake. Iki, jarene, njaluk inovasi lan pangembangan sistem, proses lan metodologi anyar kanggo mbayangake sektor kasebut.

Kanggo kontak luwih lengkap:

Unit Komunikasi Perusahaan

Menteri Pariwisata,

64 Knutsford Boulevard,

Kingston 5.

Tel: 876-809-2906

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.