24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Wimbledon 2019: Menang rencana kanggo para pemain lan penonton 

rita-1
rita-1

Kabeh Inggris Lawn Tennis Club (AELTC) ngumumake serangkaian pangowahan penting kanggo Kejuaraan 2019 lan liya-liyane. Ing wiwitan wiwitan Kejuaraan resmi tanggal 1 Juli, para tukang lan staf sibuk nyiyapake lapangan lan pengadilan kanggo njaga standar dhuwur sing dibanggakake AELTC.

Proyek Pengadilan No. 

Antarane akeh perbaikan yaiku atap sing bisa ditarik anyar lan kapasitas tambah 12,345, ganti kabeh kursi ing njero stadion kanggo kenyamanan penonton, luwih apik kanggo plaza umum Walled Garden tingkat loro lan instalasi tembok urip ing sisih endi wae layar amba madhep teras Aorangi.

Tanggal 19 Mei bakal ana program khusus tenis lan musik kanggo tandhani penyebaran resmi atap anyar sing pertama. Kanthi musik saka Paloma Faith lan Joseph Calleja, didhukung dening BBC Concert Orchestra lan paduan suara Grange Park Opera; bakal ana telung pertandingan tenis sing ditampilake John McEnroe, Martina Navratilova, Lleyton Hewitt lan Gorran Ivansevic, karo pemain lanang lan wadon liyane sing misuwur sing bakal diumumake. Proporsi asil tiket saka pameran kasebut bakal disumbangake menyang badan amal sing dipilih karo pemain peserta, lan kanggo "Atap Kanggo Kabeh" dana anyar kanggo para tunawisma sing disiyapake dening Yayasan Wimbledon kanggo mbantu dhukungan amal ing wilayah lokal lan ing London. nalika ngatasi kebutuhan sing saya gedhe iki.

Museum Tenis Lawn Wimbledon bakal ngrayakake sejarah No 1 Pengadilan kanthi pameran khusus sing nampilake rencana lan model arsitektur wiwit taun 1920-an nganti saiki, tembok audio-visual sing nuduhake atusan kenangan sing ora bisa dilalekake saka pirang-pirang taun lan fitur liyane sing kelingan. acara kenangan.

Godhong Estate

Sajrone sangang wulan kepungkur, luwih saka 40 proyek wis rampung pas kanggo Kejuaraan taun iki, kalebu ndandani Kamar Rias Anggota, digunakake para pesaing, crita tambahan babagan bangunan Museum lan Brasserie Anggota anyar.

Antarane pangowahan liya, kapasitas dhasar wis ditambah dadi 42,000 sawayah-wayah lan wektu wiwitan dipindhah 30 menit awal taun iki ing pengadilan njaba nganti 11:00 esuk. Wektu wiwitan isih ana jam 1:00 sore ing Pengadilan Pusat lan Pengadilan Nomer 1 lan 2:00 sore kanggo Drawing Kualifikasi Singles Wanita lan Sing Tunggal Wanita. A break-break ing 12-12 ing set pungkasan bakal ditrapake kanggo kabeh acara ing kualifikasi Gentlemen Gentlemen, Wanita, Campuran, lan Junior.

Strategi Pengadilan Rumput Muda

Amarga akeh bocah enom sing isih teka ing Wimbledon sing durung nate main suket, AELTC nggawe strategi kanthi kolaborasi karo LTA kanggo nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo para junior kanggo latihan lan saingan ing suket ing kabeh tataran pangembangan lan nuwuhake gegayuhan kanggo saingan Wimbledon lan kanggo nglindhungi tenis lapangan suket mbesuk. Turnamen lapangan 18 & U Kelas ITF anyar bakal ditindakake ing Nottingham seminggu sadurunge turnamen ITF Kelas 1 ing Roehampton nggawe seri lapangan lapangan telung minggu sing dipungkasi karo Kejuaraan Junior ing Wimbledon kanggo 150 remaja paling dhuwur ing donya. Acara Pengadilan Rumput 14 & U internasional anyar bakal dileksanakake ing minggu kaping loro saka Kejuaraan wiwit taun 2022. Peningkatan luwih lanjut kanggo acara partisipasi 14 & U nganti Wimbledon, ditindakake ing saindenging Inggris ing level lokal, regional lan nasional, lan ing India, China, Hong Kong lan Jepang ing taun 2019, sing pungkasane ing Final Road in Wimbledon ing All England Club ing wulan Agustus.

Komersial & Keuangan

Masalah Pengadilan Pusat Pengadilan: Ing wulan Maret, Lapangan Tenis Lawn All England plc ngumumake masalah nganti 2,520 debentur Pengadilan Pusat kanggo Kejuaraan wiwit taun 2021 nganti 2025 kalebu. Taun ngarep bakal ditandhani 100 taun wiwit debentur diwiwiti ing taun 1920-an kanggo dana tuku bagean saka Lowongan Perusahaan saiki lan gedhong Pengadilan Pusat. Wiwit kuwi, hasil saka masalah debentur sabanjure nyedhiyakake dana kanggo perbaikan sing signifikan kanggo fasilitas ing Grounds. Aplikasi ditutup ing tanggal 10 Mei lan diarep-arep bisa nambah PPN lan biaya 160 juta.

Pemasok Resmi Anyar: Minggu kepungkur, AELTC ngumumake OPPO minangka mitra Smartphone Resmi pertama lan mitra Asia pertama ing Kejuaraan. Kesepakatan limang taun, sing diwiwiti taun iki, minangka kesempatan kanggo loro merek tuwuh ing pasar berkembang utama. OPPO uga bakal duwe peran penting kanggo ndhukung musim lapangan profesional lan promosi strategi lapangan rumput AELTC, sing tujuane nyedhiyakake kesempatan kanggo para junior supaya bisa bersaing ing lapangan rumput ing kabeh tahap pangembangane. Kajaba iku, kaya sing diumumake taun kepungkur, 2019 bakal dadi taun pertama kemitraan limang taun AELTC karo American Express minangka mitra Pembayaran Resmi.

Ballot Online: Saka Kejuaraan 2020, aplikasi kanggo kertu suoro Publik bakal online. Mesthekake aksesibilitas tiket Wimbledon kanggo penonton kabeh umur lan lokasi geografis tetep dadi fokus utama lan penting Ballot bakal tetep prinsip manawa aplikasi bisa diajukake sawayah-wayah sajrone jendela aplikasi; ora ana kaluwihan manawa paling cepet dilamar. Ndhaptar kanggo myWimbledon ing wimbledon.com kanggo dikabari tanggal aplikasi.

Wimbledon Rematch 1980: Konsep teater immersif lan bioskop digawa olahraga, kanthi ngluncurake 'Wimbledon Rematch 1980'. Dumunung ing All England Club ing taun 1980-an sing digawe maneh, pengalaman sing nyenyet iki bakal ngidini para pemegang tiket bisa urip maneh kabeh drama lan kamulyan ing Kejuaraan 1980, kalebu acara dasi Borg lan McEnroe sing misuwur. Dolan maring wimbledonrematch.com kanggo ngerteni luwih akeh.

Dhuwit Bebungah

Dana hadiah total kanggo Kejuaraan 2019 bakal dadi £ 38m, kenaikan 11.8% dadi £ 34 juta taun kepungkur. Juara Singles Wanita lan Gentlemen masing-masing bakal nampa £ 2.35 juta, ditambah saka £ 2.25 juta ing taun 2018. Singel hadiah kanggo para pemain sing saingan ing Kompetisi Kualifikasi lan telung babak utama Draw Utama bakal nambah luwih saka 10%. Wiwit taun 2011, hadiah hadiah babak kaping pisanan mundhak meh papat tikel, saka 11,500 dadi 45,000 poundsterling. Ganda Gentlemen lan Wanita bakal nampa kenaikan 14.2%, dene Campuran Campuran bakal nambah 6.2%. Hadiah dhuwit sing dibayar kanggo acara Kursi Roda bakal ditambah 47% liwat kombinasi kenaikan digit kaping pindho kanggo acara Kursi Roda sing ana lan hadiah dhuwit kanggo acara Kursi Rodha Quad sing ditambahake ing taun iki.

Tamu Khusus Ketua

Tamu Khusus Ketua ing 2019 yaiku Ann Jones, ngrayakake 50 taun wiwit menang judhul Singles Wanita ing taun 1969 (dheweke uga menang gelar Mixed Doubles taun kasebut karo Fred Stolle) lan Rod Laver, uga ngrayakake 50 taun wiwit menang ing taun 1969 (Gentlemen Juara Singles 1961, 1962, 1968 lan 1969). Taun iki uga mengeti 50 taun Rod nggayuh kalender nomer loro Grand Slam, nalika dheweke menang kabeh papat gelar single Grand Slam sajrone setaun.

Artis Kejuaraan

Artis taun iki yaiku Luis Morris, seniman Inggris lan anggota Royal Institute of Oil Painters. Dheweke dadi Artis Kejuaraan ing taun 2007, nglukis lan nggambar konstruksi atap Pusat Pengadilan. Sajrone telung taun kepungkur, AELTC maneh nugasake Morris kanggo nyathet pambangunan atap Pengadilan No.1 kanthi seri gambar pena.

Taun iki, kanggo mungkasi karya kreatif iki, Morris ditugasake nggambarake Perayaan Pengadilan No.1 tanggal 19 Mei ing lukisan minyak. Morris bakal nekani acara kasebut nganggo buku sketsa lan kamera kanggo ngrekam rincian sing bisa digunakake minangka inspirasi sajrone nem wulan sabanjure. Dheweke uga bakal ngunjungi Kejuaraan taun iki kanggo nyimpulake seri pena kanthi tampilan pungkasan saka njaba Pengadilan No.1 sing wis rampung.

Keberlanjutan lan Pengaruh Lingkungan 

AELTC nggawe keberlanjutan dadi fokus utama kanggo mbukak Kejuaraan lan Yayasan. Pangowahan sing ditindakake ing taun 2019 kalebu peluncuran botol banyu 100% sing bisa didaur ulang saka Evian, banyu resmi The Championship, panggunaan kanthong plastik sing kurang lan penyebaran staf kanggo mbuwang sampah ing tong sampah sing cocog.

Philip Brook, Ketua AELTC, menehi komentar: "Nalika aku nyedhaki pungkasan jabatanku minangka Ketua AELTC lan Kejuaraan, aku bangga bisa nyekseni periode pangowahan sing signifikan sajrone dasawarsa kepungkur. Investasi sing wis digawe ing Estate, ing lapangan lapangan suket, kanggo fasilitas kanggo kabeh tamu ing lokasi lan ing saindenging jagad, kanthi hadiah dhuwit, surplus kanggo LTA, lan staf, ngasilake dhasar sing kuat kanggo masa depan Kejuaraan lan olahraga nalika ngrencanakake dadi periode kepemimpinan anyar. Dandan sing diumumake kanggo taun 2019, khususe sukses ngrampungake Proyek Pengadilan No.1, terus nggambarake kapercayan kita ing mbesuk lan strategi perbaikan terus-terusan, kanggo njaga panggonane Wimbledon ing puncak olahraga. "

Keputusan sing dijupuk AELTC didhukung dening etos investasi jangka panjang sing diumumake kanggo entuk manfaat saka para tamu kanggo njaga supaya Kejuaraan terus njaga jabatan kasebut minangka turnamen tenis utama ing donya. Nanging, nalika bathi mundhak cocog karo popularitas, AELTC kudu njamin yen ewonan tenis sing semangat sing ora bisa mbayar tiket kanggo tiket ora nemokake mung elit sing sugih saka saindenging jagad sing bisa nikmati salah sawijining taun paling apik ing saindenging jagad. acara olahraga.

KUNCI KUNCI: JUARA KE-133

  • Selasa 18 Juni: Rapat Komite Sub Tenis kanggo mutusake kertu liar.
  • Senen 24 - Kamis 27 Juni: Kompetisi Kualifikasi, Klub Olahraga Bank Inggris.
  • Rebo 26 Juni: Wiji diumumake.
  • Jumuah 28 Juni, 10 esuk: Gambar, Ruang Wawancara Utama.
  • Setu 29 Juni lan Minggu 30 Juni: Kasedhiyan Media Pemain (pemain lan kaping TBC) - mangga email [email dilindhungi] karo panjaluk.
  • Minggu 30 Juni, 8 esuk: Antrian dibukak.
  • Senen 1 - Minggu 14 Juli: Kejuaraan 2019.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Rita Payne - khusus kanggo eTN