24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Olahraga Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rekam turn-out kanggo Centara World Masters 2019 nalika pariwisata golf terus mundhak ing Thailand

centara-1
centara-1
ditulis dening editor

Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka Thailand, ngumumake manawa ana sawetara pesaing saka saindenging jagad sing bakal saingan ing taun iki Kejuaraan Golf Masters Dunia Centara, sing bali menyang Hua Hin musim panas iki.

Turnamen tahunan sing misuwur iki bakal dianakake wiwit tanggal 9 nganti 15 Juni 2019, nglumpukake luwih saka 500 pemain golf amatir saka udakara 50 negara menyang kutha pinggir pantai sing misuwur ing pesisir Teluk Thailand. Para pesaing bakal teka saka pirang-pirang pasar sumber pengunjung sing paling penting ing Thailand, kalebu Inggris, Australia, China, Singapura lan Hong Kong, sing nyurung ekonomi pariwisata.

Tamu bakal dianakake ing Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, resort resor warisan pantai sing apik banget sing diwiwiti saka taun 1927 lan minangka salah sawijining hotel sing misuwur lan bersejarah ing negara kasebut.

"Centara minangka pendukung golf sing bangga ing saindenging jagad. Sektor pariwisata golf global saya berkembang lan Thailand minangka bagean utama kanggo sukses. Kerajaan saiki nawakake akeh kursus kelas internasional, sing dirancang kanggo jeneng olahraga sing paling misuwur. Kanthi iklim apik banget, pemandangan sing apik banget lan lokasine mung bisa ditempuh kanthi cepet saka Bangkok, Hua Hin minangka tujuan sing apik kanggo para pegolf kanggo golek uwal tropis, "ujare David Martens, GM & Direktur Operasi Hua Hin, Krabi, Samui & Vietnam, Hotel Resor Centara.

"Kita ngarep-arep welcome kabeh pesaing menyang Hua Hin kanggo Centara World Masters ing musim panas iki, lan ngidini dheweke nemu akomodasi, fasilitas mewah, lan keramahan Thailand sing ora ana watese. Ing mbesuk, kita ngarep-arep bisa narik luwih akeh pemain golf lan kulawargane supaya tetep tetep nglumpukake hotel lan resort ing saindenging jagad, ”ujare.

2019 bakal dadi edhisi kaping enem berturut-turut Centara World Masters, lan acara ing taun iki bakal luwih gedhe lan luwih apik tinimbang saiki, kanthi jadwal turnamen, makan malam, acara sosial lan tur dina sing suwene seminggu.

Pemain bakal seneng saben babak ing papat kursus unggulan Hua Hin: Springfield Royal Country Club, sing dirancang dening Jack Nicklaus; Klub Golf Black Mountain, sing dijenengi minangka salah sawijining "100 Kursus Paling Apik ing Dunia" dening majalah Golf Digest; Klub Golf Banyan, sing dipilih Bulanan Golf Asia dadi "Kursus Anyar Paling Apik ing Asia Pasifik"; lan Lake View Resort & Golf Club, papan wisata Asia.

Kanthi pilihan kursus sing apik banget, mula Hua Hin dipilih dadi "Tujuan Golf ing Taun" kanggo Asia ing taun 2019 dening Asosiasi Operasional Tur Golf Internasional (IAGTO).

Sawise saben dinane main, kabeh pemain golf bakal kumpul maneh ing Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin kanggo ngrayakake para pemenang dina iki kanthi festival "Lubang 19", kalebu masakan Thailand sing apik lan omben-omben sing nyenengake. Resor bintang lima kasebut uga bakal dadi tuan rumah makan malam gala sambutan nalika presentasi wengi lan kolam renang ing minggu kasebut.

Centara ngoperasikake koleksi hotel lan resort sing akeh ing tujuan pariwisata golf utama Thailand, kalebu Bangkok, Hua Hin, Pattaya, Koh Samui, Phuket lan Chiang Mai uga surga liyane kayata Danang, Vietnam lan Muscat, Oman. Iki uga ngembangake portofolio menyang akeh hotspot golf internasional liyane, kayata China lan UAE. Kanthi disponsori maneh ing Centara World Masters Golf Championship, Centara negesake komitmen jero kanggo pariwisata golf ing Hua Hin, Thailand lan saindenging jagad.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Centara World Masters Golf Championship, bukak thailandworldmasters.com, lan kanggo nemokake Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, bukak centarahotelsresorts.com/centaragrand/chbr.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Centara, bukak centarahotelsresorts.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.