Airlines Airport Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi News Wire Plancongan

Fiji Airways dadi operator A350 XWB

Pilih basa sampeyan
image0003
image0003
ditulis dening Dmytro Makarov

Fiji Airways wis nggunakake A350 XWB minangka bagean saka rencana ekspansi kanggo ngembangake jaringan internasional. Rong A350-900 bakal disewakake saka Dubai Capital DAE adhedhasar Dubai, nggawe Fiji Airways dadi operator paling anyar lan DAE Capital dadi pelanggan paling anyar.

Kanthi rating jinis umum karo Keluarga A330, A350 XWB minangka pilihan pesawat alami kanggo gabung kanthi lancar ing armada maskapai sing ana papat A330. Rating umum ing antarane A350 lan A330 tegese pilot sing nduweni kualifikasi lan saiki ing A330 wis bisa miwiti persiyapan kanggo njupuk kontrol A350 XWB kanthi nganakake "pelatihan beda", tegese penghematan biaya & fleksibilitas operasional sing signifikan.

Pesawat kasebut bakal dikonfigurasi kanthi 33 Kelas Bisnis kebohongan lengkap lan 301 Kelas Kelas Ekonomi. Pesawat kasebut bakal dikirim kanggo ningkatake layanan jarak jauh sing ana ing antarane Fiji, Australia lan AS, lan kanggo menehi kesempatan kanggo mbukak rute tambahan.

A350 XWB minangka kulawarga pesawat paling modern lan hemat lingkungan sing mbentuk masa depan lelungan udara. Iki minangka pimpinan jarak jauh ing pasar jembar sing amba (300 nganti 400+ kursi). A350 XWB nawakake kanthi fleksibilitas lan efisiensi operasional sing ora ana tandhingane kanggo kabeh segmen pasar nganti jarak maksimal (9,700 nm). Iki nduweni desain aerodinamika paling anyar, pesawat fuselage serat lan swiwi, uga mesin Rolls-Royce sing hemat bahan bakar anyar. Bebarengan, teknologi paling anyar iki dadi tingkat efisiensi operasional sing ora ana tandhingane, kanthi nyuda pembakaran bahan bakar lan emisi 25 persen. Kabin Airspace dening Airbus A350 XWB minangka sing paling sepi saka dalan kembar lan nawakake penumpang lan kru produk penerbangan paling modern kanggo pengalaman mabur sing paling kepenak. Ing pungkasan Maret 2019, Kulawarga A350 XWB wis nampa 890 pesenan tenan saka 50 pelanggan ing saindenging jagad, dadi salah sawijining pesawat jembar sing paling sukses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.