24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bermuda Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Pariwisata Bermuda dadi Mitra Pariwisata Resmi Kejuaraan Tenis Terbuka AS

0a1a-13
0a1a-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Pariwisata Bermuda, organisasi pemasaran tujuan resmi kanggo pulau kasebut, lan Asosiasi Tenis Amerika Serikat (USTA), ngumumake manawa Bermuda bakal dadi mitra wisata eksklusif Kejuaraan Tenis Terbuka AS.

Kemitraan diwiwiti karo Open US 2019 ing musim panas iki ing New York City, sing dadi pasar sumber utama Bermuda kanggo para pengunjung, lan pulau kasebut mung 90 menit penerbangan saka New York. Bermuda bakal duwe kehadiran penting ing AS Terbuka kanthi signage ing pengadilan ing Stadion Arthur Ashe, ing situs digital AS Open, saluran media sosial, lan ruang aktivasi ing situs kanggo keterlibatan konsumen. Otoritas Pariwisata Bermuda makarya bebarengan karo USTA, USTA Player Development, lan Yayasan USTA kanggo nggawe acara multifungsi anyar sing bakal ditindakake ing Bermuda ing taun 2020. Acara kasebut bakal ditampilake Pro-Am uga pameran karo legenda tenis lan pemain Amerika sing munggah.

Keuntungan tartamtu saka kemitraan kalebu:

• Tandha sidhang pengadilan bakal entuk ekspos sing signifikan sajrone jangkoan langsung 100-plus jam ing saben negara feeder paling dhuwur ing Bermuda - AS, Kanada & Inggris - saliyane 100 negara liyane.

• Sajrone US Open Fan Week lan turnamen rong minggu, papan aktifitas ing USTA Billie Jean King National Tennis Center bakal ngaktifake luwih saka 800,000 penggemar sing selaras karo target pengunjung Bermuda, 56% yaiku saka pasar metro New York.

• Acara multifungsi sing bakal ditindakake ing Bermuda ing taun 2020 bakal nggawa belanja lan pajanan pengunjung kanggo Bermuda minangka tujuan mewah lan olahraga utama.

Tenis duwe sejarah penting ing Bermuda. Diakreditasi dening Hall of Fame Tenis Internasional minangka "Ibu Tenis Amerika," Mary Ewing Outerbridge (lair ing Amerika kanggo wong tuwa Bermudian) pisanan teka ing game kasebut nalika ngunjungi omah kulawarga ing pulau kasebut ing taun 1874, sinau tenis saka petugas Inggris sing ditugasake ing Bermuda. Dheweke banjur nggawa peralatan tenis bali menyang New York, ngenalake olahraga kasebut ing wilayah kasebut ing Staten Island.

"Kemitraan pariwisata eksklusif karo US Open bisa digunakake kanggo Bermuda kanthi akeh level lan mbantu kita adoh saka kompetisi kita," ujare Kevin Dallas, CEO Otoritas Pariwisata Bermuda. "Crita merek Bermuda sing ngenalake olahraga tenis menyang Amerika Serikat minangka salah sawijining conto kepiye bobot awak minangka pulau cilik sing metu ing tengah Atlantik. Kolaborasi kasebut uga nggawe Bermuda ing pacelathon budaya ing salah sawijining acara sing kudu ditonton ing New York City. Nalika musim panas wis cedhak ing kutha, kita bakal nggunakake platform iki kanggo ngundang warga New York kanggo nambah musim panas kanthi petualangan aktif ing Bermuda, "tambah Dallas. "Kajaba acara khusus sing bakal diluncurake ing Bermuda sing bakal nggawe belanja langsung lan nyedhiyakake klinik bocah kanggo ngembangake lan mbabarake pemuda Bermuda kanggo kehebatan tenis lan kesempatan yaiku jajan iki."

"Otoritas Pariwisata Bermuda ngenalake pulau kasebut menyang turis generasi anyar sing cocog banget karo basis penggemar AS Terbuka regional, nasional lan global," ujare Gordon Smith, Chief Executive Officer and Director Executive, USTA. "Kita ngarep-arep bisa nambah ekspos Bermuda dadi tujuan plancongan kemewahan liwat kemitraan anyar sing nyenengake iki."

Terbuka AS 2019 dianakake wiwit tanggal 26 Agustus nganti 8 September ing Pusat Tenis Nasional USTA Billie Jean King ing Flushing, NY Transformasi strategis limang taun suwene $ 600 yuta sing kasedhiya kanggo para tamu lan mitra luwih akeh ruangan, pengalaman lan aktivasi tinimbang sadurunge . Papan iki nyambut gawe rekor 828,798 peserta ing taun 2018 sajrone acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov