Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Swiss Warta Breaking Travel News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

WISeKey, WISeCoin AG lan SUNx - Jaringan Universal Kuat - mlebu kemitraan

Pilih basa sampeyan
sunx
sunx
ditulis dening editor

WISeKey International Holding Ltd (“WISeKey ") (SIX: WIHN), perusahaan keamanan global, Blockchain lan IoT global, WISeCoin AG lan SUNx - Jaringan Universal Kuat, dina iki ngumumake kemitraan kanggo nggabungake tujuan khusus Blockchain Center of Excellence ing Brussels sing fokus ing pangembangan standar lan teknologi kanggo akselerasi Plancongan Ramah Lingkungan.

Teknologi WISeKey Blockchain sing dikembangake dening WISeCoin nggawe cara terdesentralisasi lan efisien banget kanggo ngrekam emisi karbon nggunakake identitas digital ing blockchain. Ngrekam kabeh CO2 emisi sing kedadeyan global lan mbutuhake kontributor emisi kanggo ngimbangi kanthi tuku lan mbatalake jumlah sertifikat digital sing diwenehi token sing ngilangi kebutuhan pajak. Kajaba iku, perusahaan sing wis ngembangake teknologi sing mbusak CO2 saka swasana bakal bisa ndhaptar pengaruhe ing blokade lan memicu emisi token sertifikat digital anyar sing bakal ngidini dheweke nandur modal ing teknologi kasebut. Kanthi model iki, sampeyan bakal bisa ngasilake sertifikat emisi anyar, sing diarani Token Offset Karbon WISeTravel. Ing kasus kekurangan, industri lelungan bakal nandur modhal Token Offset Karbon WISeTravel kanggo memenuhi sarat.

Profesor Geoffrey Lipman dadi pendiri SUNx lan Presiden Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK), koalisi lelungan lan pariwisata ing tujuan global sing komitmen kanggo layanan kualitas lan pertumbuhan ijo, ujar: "Kita seneng bisa kerja sama karo WISeKey kanthi nggunakake teknologi canggih kanggo nggawa kapasitas Blockchain lan Identitas anyar kanggo tantangan paling gedhe ing donya , Ketahanan Perubahan Iklim, lan salah sawijining industri paling gedhe ing donya, - lelungan lan pariwisata. SUNx 'Rencana kanggo program plancongan ramah lingkungan Anak-anak kita mbutuhake 100,000 Juara Iklim sing Kuat ing 2030 ing kabeh negara Amerika Serikat. Liwat kolaborasi iki, kita bakal ing posisi sing luwih apik kanggo ngirim Plancongan Ramah Iklim - diukur, ijo, 2050 bukti, lan ketemu target Paris Carbon Carbon. ”

Teknologi kasebut bakal mbantu para pemangku kepentingan regional, nasional, lan lokal kanggo ngembangake program perubahan iklim kanthi nggunakake teknologi pamblokiran - kanggo udara, samodra, darat, kutha, industri, komunitas pedesaan, masarakat adat lan liya-liyane. . Kemitraan kasebut pungkasane ngarahake ngowahi produksi, konsumsi, lan investasi sakabehe lan luwih selaras karo Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) 2030 lan transformasi Iklim 2050.

Carlos Moreira, Pendiri lan CEO WISeKey ujar: "Salah sawijining target SDG sing beda karo sing liyane lan dhasar ana, yaiku perubahan iklim. Sacara sederhana, urip ing planet iki bakal diancam, lan tanpa tumindak konkrit, konsekuensine ora bisa dibalekake - generasi mbesuk bakal beku utawa nggoreng lan akibat saka iklim ekstrim bakal terus nambah tantangan SDG liyane. Tujuan khusus Pusat Wisata & Pariwara Industri Blokir ing Brussels ora mung bakal ngembangake lan masang produk lan solusi pecah tanah kanggo industri lan konsumen, nanging uga nggunakake kekuwatan teknologi kanggo tumindak dadi katalis pangowahan lan transformasi iklim. "

Perjanjian Paris, kanthi target pangurangan karbon nasional 2050 kudu dileksanakake lan ditambah intensif saben 5 taun. Ing 2017, kegiatan industri paling gedhe ing donya, Plancongan & Pariwisata, kanthi resmi nganut SDGs, melu para pemangku kepentingan masarakat umum, pribadi lan sipil ing Taun Pembangunan Berkelanjutan Internasional. Dadi, supaya bisa dadi kekuwatan sing nyata, kita kudu terus maju karo kurva arus utama ing pembangunan keberlangsungan dadi kabeh gegayuhan tuwuh lan pembangunan. Tantangan utamane yaiku kepiye supaya Resiliensi Iklim tetep maju lan tengah nalika lelungan lan pariwisata terus berkembang.

Pusat Keunggulan Blockchain ing Brussels bakal bisa digandhengake karo jaringan Pusat Keunggulan Blockchain WISeKey ing India, Kanada, China, Buenos Aires, Malaysia, Mauritius lan Rwanda kanthi pusat-pusat anyar sing direncanakake ing wilayah MEA, kalebu loro ing Arab Saudi. Kabeh pusat kasebut bakal ana gandhengane karo 3 pusat utama: Geneva, Toronto lan Beijing, Triangle Trust sing dioperasikake ing Protokol Amanah Umum, nggunakake teknologi Blockchain PKI WISeKey sing ngencengi, nggawa kapercayan lan keamanan, kanthi njaga nilai-nilai utama Blockchain transparansi, auditabilitas , lan bisa dilacak. Solusi PKI sing diterapake lan terintegrasi WISeKey minangka pelengkap platform Blockchain apa wae, ing endi bisa mbantu nggawe model kepercayaan sing luwih apik kanggo digunakake ing sistem sing disebar lan nggawe Protokol Trust universal kanggo Web 2.0.

Kaya kabeh Pusat Keunggulan Blockchain liyane, pusat anyar ing Brussels bakal ngewangi startup Blockchain lokal kanggo promosi taraf internasional, nggampangake adaptasi kanthi cepet lan solusi solusi adhedhasar Blockchain, nggawe kolaborasi sing luwih kuat ing antarane sektor publik, swasta lan akademik lan kerjo bareng supaya standar teknologi paling anyar kasedhiya kanthi cara sing aman lan dipercaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.