Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Breaking Mozambik News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dewan Pariwisata Afrika ketemu Mozambik kanggo mbantu sawise siklon dobel

MOZ
MOZ
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wakil Presiden Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube lan CEO Doris Woerfel wingi ketemu karo Marta Lucas sing tanggung jawab kanggo PR, pemasaran, lan komunikasi kanggo Dewan Pariwisata Mozambik. Rapat kasebut ditindakake ing pameran lelungan Indaba ing Durban, Afrika Selatan.

Mozambik bubar ngalami kerugian gedhe sawise dilanda siklon dobel. Marta Lucas ujar, "Dewan Pariwisata Afrika katon minangka swara ing wilayah kasebut, lan kita bakal melu melu inisiatif penting iki."

Dewan Pariwisata Afrika kerja sama karo Mozambik babagan opsi kanggo mbantu negara kasebut sajrone wektu sing angel lan pembangunan industri pariwisata lan pariwisata kasebut.

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Afrika. Kanggo informasi luwih lengkap lan cara gabung, bukak africantourismboard.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.