Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Pariwisata Zimbabwe ngundang pimpinan Dewan Pariwisata Afrika kanggo misi sing golek kasunyatan

ZIM1
ZIM1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika pimpinan diundang menyang Zimbabwe kanggo misi golek fakta lan entuk kesempatan kanggo melu diskusi karo Menteri Pariwisata Zimbabwe, Priscah Mupfumira.

Iki dibahas wingi karo Mbak Likukuma Rita, pejabat Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwe; Dewan Pariwisata Afrika VP Cuthbert Ncube; lan CEO ATB Doris Woerfel ing pameran industri plancongan Indaba ing Durban, Afrika Selatan.

Zimbabwe duwe sejarah akeh babagan produk pariwisata sing durung katut kaya ing Monumen Nasional Zimbabwe Gedhe, lan reruntuhan Zimbabwe Agung - ibukutha Ratu Sheba, miturut legenda umur. Iki minangka kesaksian unik kanggo peradaban Bantu Shona ing antarane 11th lan 15th abad.

Likukuma Rita seneng banget kerja bareng Dewan Pariwisata Afrika ing Proyek Konservasi Transfrontier lan pangembangan penting liyane sing cedhak karo pangembangan Pariwisata Zimbabwe.

Dewan Pariwisata Afrika VP nyuarakake rasa senenge supaya bisa kerja bareng karo Zimbabwe. Dheweke ujar, "Dewan Pariwisata Afrika ngarep-arep Zimbabwe resmi gabung karo dewan kita."

Didhisiki ing 2018, Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang, saka, lan ing wilayah Afrika. Kanggo informasi luwih lengkap lan cara gabung, bukak africantourismboard.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.