24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Warta Breaking Libanon Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Libanon ngrebut tujuan perkawinan sing paling apik ing Timur Tengah

0a1a-26
0a1a-26
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing acara internasional sing dianakake ing Dubai, Libanon dinobat dadi sing paling ayu ing Timur Tengah, amarga Chateau Rweiss menangake DWP ACE Wedding Property of the Year Award internasional kanggo papan pesta paling apik lan paling apik ing Timur Tengah.

Saka salah sawijining bukit Chnaniir ing Keserwan, sajrone sepuluh taun, Chateau Rweiss, sing dikepengini karo karakter Lebanon asli, wis unggul ing industri perkawinan, kanthi pratelan jabatan utama kanggo Libanon, amarga ngalahake 14 hotel lan papan panganten nyebar ing saindhenging Kuwait, Dubai, Abu Dhabi.

Chateau Rweiss, sing diubengi karo cagar alam Chnaniir lan ora ngerteni teluk Jounieh, wis dadi pesta pernikahan sing paling penting, amarga wis misuwur amarga bisa narik kawigaten para ekspatriat lan wong asing Libanon kanggo nyengkuyung pesta pernikahane ing Libanon. Iki nyebabake nominasi badan sing gegandhengan lan menang penghargaan kanggo papan perkawinan sing paling apik lan mewah ing Timur Tengah ing Kongres Pernikahan Tujuan Enam sing dianakake ing Dubai wiwit 27 nganti 29 Maret.

Acara iki, sing dianakake saben taun ing negara liya, diakoni pentinge kanggo marketing tujuan wisata global kanggo pesta pernikahan, lan kanggo partisipasi akeh penyelenggara acara lan pesta paling misuwur ing saindenging jagad.

Miturut pejabat ing Chateau Rweiss, "Penghargaan iki bakal menehi pengaruh positif marang karya Chateau Rweiss, amarga dina iki strategi bisnis wis kabukten, mbantu nggayuh tujuan sing paling penting, nggawe Libanon dadi tujuan wisata utama para ekspatriat Lebanon lan wong asing sing pengin nganakake pesta perkawinan ing Libanon. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov