Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Breaking News Peru Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Brasil GOL Airlines ngumumake tujuan internasional kaping 15

0a1a-29
0a1a-29
ditulis dening Kepala Editor Tugas

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, maskapai domestik Brasil, ngumumake dina iki ekspansi jaringan internasional kanthi penerbangan reguler menyang Lima, Peru. Iki bakal dadi tujuan internasional nomer 15 sing bakal dilayani GOL, wiwit tanggal 12 Desember 2019, kanthi penerbangan langsung saka bandara Guarulhos ing São Paulo menyang ibukota Peru.

"Kita seneng banget ngumumake penerbangan reguler menyang Lima, amarga tetep fokus karo pertumbuhan pasar internasional. Peru minangka pusat wisata paling penting ing Amerika Selatan, "ujare Celso Ferrer, Wakil Presiden Operasi. "Kita yakin bisa nggawe produk lan layanan sing dibedakake, kualitas apik kanggo nyedhiyakake pengalaman lelungan paling apik kanggo para pelanggan korporat lan hiburan," tambah Celso.

Pelanggan kudu nggunakake kabeh kenyamanan lan kenyamanan sing ditawakake ing penerbangan internasional Perusahaan, kayata layanan on-board kanthi dhaharan lan omben-omben gratis lan platform konektivitas lan hiburan sing paling lengkap karo film, seri lan TV langsung tanpa biaya tambahan. Kajaba iku, penumpang bisa nyambung menyang layanan Internet ing pesawat kanggo ngirim lan nampa pesen lan ngakses jaringan sosial lan email.

Rute kasebut bakal dioperasikake karo pesawat modern Boeing 737 MAX 8 lan bakal nyedhiyakake layanan Ekonomi Premium GOL, sing nawakake macem-macem fasilitas khusus kanggo para pelanggan kayata: ora ana kursi tengah sing nyedhiyakake luwih nyaman lan privasi, kompartemen barang eksklusif, akrual jarak tempuh ing program kasetyan Smiles, lan prioritas nalika mlebu lan mlebu kos.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov