24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Fashion Industri Hospitality Italia Breaking News Warta Mewah News wong Warta Breaking Serbia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Parade Mode Tinggi Michele Miglionico ing Kedutaan Besar Italia ing Belgrade

0a1a-31
0a1a-31
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing wayah sore ing Kedutaan Besar Italia ing Belgrade kanggo ngobrol babagan kepincut lan fairing savoir Fashion Tinggi Italia bakal ditindakake dina Rebo, 8 Mei 2019 jam 6.30 sore. Kanthi undhangan saka Duta Besar SE Carlo Lo Cascio, desainer mode Michele Miglionico bakal nyedhiyakake koleksi High Fashion "Madonne Lucane" ing Residence Kedutaan Besar Italia ing Belgrade.

Kanggo ngrayakake ulang taun 140 saka hubungan diplomatik antara Italia lan Serbia, uga 10 taun nggawe kemitraan strategis antara Roma lan Belgrade, Kedutaan Besar Italia ing Belgrade, kanthi kolaborasi karo Institut Budaya Italia, ICE Kantor lan Agensi Fabrika nyelenggarakake acara sing khusus kanggo Italia High Fashion

Ing wayah sore, perancang busana asal Lucan, Michele Miglionico nampilake kaping pisanan ing Serbia koleksi "Madonne Lucane" (dirancang kanggo nyokong pencalonan kutha Matera dadi Ibukota Budaya Eropa 2019) kanthi pertunjukan sing katon saka tradhisi nyritakake babagan warisan budaya, seni lan antropologi saka negarane, Basilicata (Italia), nambah unsur kostum Lucan, kerajinan, kekudusan lan nggawe sesambungan karo kontemporer sing diilhami dening Madonnas sing dihormati lan digawa ing prosesi lan tokoh wanita sing ing wilayah iki, papan sing ajaib, kebak kaendahan lan kontradiksi, isih dina iki nyedhiyakake sandhangan sing paling apik lan larang regane kanggo patung kultus kanthi bekti.

Desainer mode Michele Miglionico tetep ana ing Kedutaan Besar Italia ing jagad iki minangka exponent saka High Fashion Italia kanggo nyengkuyung kaendahan "Digawe ing Italia" liwat kriya, seni sulaman lan teknik ngarang minangka pesen anyar kanggo mode kasebut ing tembe diceritakake kanthi jeneng kreativitas, tradisi lan keunggulan Italia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov