Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Breaking News US News News Wire Plancongan

Korea Utara nembak rudal liyane saiki

Pilih basa sampeyan
rudal
rudal
ditulis dening editor

Militer Korea Selatan nglaporake manawa Korea Lor duwe dipecat rudal liyane dina iki, Setu, 4 Mei 2019, jam 9:06 esuk, saka lokasi cedhak Wonsan, sawijining kutha pesisir sisih wétan Pyongyang. Nalika panguwasa nganalisis data babagan peluncuran rudal, militer Korea Selatan ora duwe informasi luwih lengkap nalika nulis iki.

Perundingan Amerika Serikat karo Korea Utara babagan denuklirisasi wis mandheg. Saiki, Korea Utara ngetokake rudal jarak adoh ing pesisir wétan saiki. Apa kedadeyan loro kasebut gegandhengan?

Bebarengan karo tes rudal saiki, ing pertengahan April, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un nyekseni tes rudal sing kapisah karo apa sing diarani senjata anyar taktis. AS njupuk iki minangka tandha manawa pimpinan Korea Utara nyoba entuk pengaruh ing ketegangan sing asale saka denuclearization.

Sadurunge peluncuran rudal 2 kasebut, Kim Jong-un ketemu karo Presiden AS Donald Trump kanggo ngrembug kemungkinan AS mbusak sanksi marang Korea Utara ing perdagangan kanggo ngilangi parsial senjata nuklir ing negara Kim. Tanggepan Trump ora - kabeh ora ana apa-apa; kabeh sanksi bakal ditarik yen kabeh senjata nuklir dirusak.

Kim Jong-un wis janji manawa bangsane kudu slamet ing banyu lan udhara sadurunge bakal nyerah marang tekanan internasional babagan senjatane nuklir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.