Airlines aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeromexico nerusake negosiasi karo Serikat

Pilih basa sampeyan
Aeromexico nerusake negosiasi karo Serikat
Aeromexico nerusake negosiasi karo Serikat
ditulis dening Harry S. Johnson

Aeromexico lan serikat negosiasi penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngadhepi efek sing disebabake industri maskapai kanthi pandemi global COVID-19

Print Friendly, PDF & Email

Grupo Aeroméxico, SAB de CV ngumumake manawa, minangka tindak lanjut saka acara-acara sing ana gandhengane sadurunge tanggal 29 lan 31 Desember 2020, sanajan ana kemajuan sing signifikan ing negosiasi Perjanjian Penawaran Bersama karo Asociación Sindical de Sobrecargos de Aviación de México (ASSA) lan Asociación Sindical de Pilotos Aviadores de México (ASPA), panyesuaian sing dibutuhake kanggo ngadhepi efek samping sing nyebabake industri maskapai amarga pandemi global COVID-19, negosiasi karo serikat kerja durung rampung, miturut tonggak sejarah sing dibutuhake kanggo ngakses pencairan miturut utang Senior ing Facility Credit Possession.

Kesimpulan sing cukup apik saka perjanjian sing ditundha kasebut perlu supaya Perusahaan memenuhi komitmen lan tujuan tartamtu sing diwajibake dening para pemberi pinjaman DIP sajrone proses restrukturisasi finansial sukarela Perusahaan, miturut Bab 11 Kode Bangkrut Amerika Serikat Amerika. Akibate, Aeromexico wis njaluk tambahan kanggo jangka sing diwenehake ing Perjanjian Kredit, sing diwenehake nganti tanggal 27 Januari 2021, kanggo netepi syarat lan kewajiban miturut Pembiayaan DIP.

Perusahaan bakal terus kerja kanthi terkoordinasi karo perwakilan serikat pekerja supaya bisa memenuhi syarat sing dibutuhake kanggo njaluk pambayaran sabanjure miturut Tranche 2 saka Pembiayaan DIP, sing penting kanggo njaga bisnis biasa lan nyegah standar ing kewajibané karo wong sing menehi utang miturut Pembiayaan DIP.

Aeromexico bakal terus ngupayakake, kanthi tertib, proses sukarela nyusun ulang finansial kanthi proses Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang lan layanan sing dibutuhake kanggo para operator. Perusahaan bakal terus nggunakake kaluwihan proses Bab 11 kanggo nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasi lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngatur pengaruh COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.