24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Investments News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Investasi ing Konferensi Keberlanjutan Pariwisata: Ketua Dr. Taleb Rifai

Bulgaria
Bulgaria
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Konferensi Investasi Berkelanjutan Pariwisata sing wiwitan bakal dibukak ing Sunny Beach, Bulgaria Ma 30-31. Bakal fokus ing investasi pariwisata ing Bulgaria lan Eropa Tenggara.

The Konferensi Keberlanjutan Pariwisata bakal dadi platform Investasi Pariwisata sing nggabungake Para Pembuat Kebijakan, Menteri Pariwisata, Pamilik Proyek, Investor, lan sektor bisnis pariwisata lan perhotelan saka Bulgaria, negara-negara Eropa Tenggara lan pemangku kepentingan pariwisata global.

Acara kasebut bakal dianakake dening Menteri Pariwisata Republik Bulgaria kanthi kemitraan karo ITIC lan InvesTourism sing dadi Ketua Dr. Taleb Rifai Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO

Iki bakal menehi kontribusi kanggo mbentuk masa depan pariwisata lan pariwisata kanthi mbukak kesempatan bisnis anyar kanthi gerakan inovatif. Acara iki bakal fokus ing pangembangan pariwisata lan investasi ing Bulgaria lan negara-negara Eropa Tenggara nalika ngrampungake masalah lan tantangan sing diadhepi wilayah kasebut.

Peluncuran Konferensi iki ing Sunny Beach, Bulgaria bakal narik luwih saka 400 pimpinan sektor swasta lan swasta sing kepengin investasi lan pangembangan sektor pariwisata lan pariwisata minangka mesin utama kanggo pertumbuhan ekonomi mbesuk lan minangka model sing bisa ningkatake tenaga mandiri ing antarane komunitas lokal ing tujuan Bulgaria lan Eropa Tenggara.

Kaya sing diandharake dening Hon. Nikolina Angelkova, Menteri Pariwisata Republik Bulgaria: "Pariwisata ing wilayah Eropa iki saya akeh luwih saka 120 yuta turis ing taun 2018 lan total kuitansi wisata USD 118.8 milyar sing udakara 11.7% saka total PDB kanggo negara-negara Eropa Tenggara. Bulgaria dhewe narik luwih saka 9.2 yuta turis lan total kuitansi wisata yaiku USD7.6 milyar taun kepungkur. Kajaba iku, potensi pangembangan gedhe tenan sing durung diluncurake ing Eropa Tenggara minangka dalan gedhe kanggo kesempatan investasi anyar sajrone plancongan lan pariwisata sing dadi mesin utama pertumbuhan ekonomi mbesuk lan minangka model pangembangan sing bisa ningkatake kerja mandiri ing antarane komunitas lokal ing Bulgaria. lan tujuan Eropa Tenggara. ”

Konferensi kasebut uga bakal dadi forum kanggo para peserta kanggo ngrembug babagan kesempatan sing padha minat lan miwiti kemitraan potensial lan aliansi investasi ing pembangunan pariwisata berkelanjutan nganti sukses ing proyek.

Konferensi kasebut ngasilake minat banget ing wilayah kasebut lan internasional lan narik partisipasi Menteri Pariwisata regional lan Mediterania yaiku:

  1. Pak Gari Capelli, Menteri Pariwisata Kroasia
  2. Ibu Elena Kountoura, Menteri Pariwisata Yunani
  3. Pak Rasim Ljajić, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Perdagangan, Pariwisata lan Telekomunikasi Serbia
  4. Ibu Majd Shweikeh, Menteri Pariwisata lan Antiquities ing Yordania
  5. Bapak Kreshnik Bekteshi, Menteri Ekonomi Republik Makedonia Lor
  6. Pak Haitham Mattar, CEO Ras Al Khaimah Otoritas Pangembangan Pariwisata
  7. Ibu Rania Al-Mashat, Menteri Pariwisata Mesir
  8. Pak Konrad Mizzi, Menteri Pariwisata Malta

Iki nuduhake tingkat komitmen lan keterlibatan sing dhuwur saka Pamrentah lan Pembuat Kebijakan kanggo ngembangake industri pariwisata minangka mesin utama pertumbuhan ekonomi ing wilayah iki.

Para tamu utama liyane bakal nampilake Puteri Diraja Dana Firas sing uga Presiden Dewan Direksi Kepemimpinan Nasional Petra lan duta besar Goodwill UNESCO, Dr. Taleb Rifai, Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO. Konferensi kasebut uga bakal dadi barisan speaker lan delegasi kaliber kayata Pimpinan Pariwisata, Merek Hotel Internasional, Pamilik Proyek Pariwisata (SEE) sing duwe proyek anyar kanggo pamer, Investor, Bank Investasi, Perusahaan Ekuitas Pribadi kanggo jaringan lan nggawe kemitraan anyar .

Acara kasebut bakal moderat dening Rajan Datar, penyiar lan presenter BBC sing menang penghargaan.

Mitra acara kasebut yaiku Menteri Pariwisata Bulgaria, ITIC, InvesTourism lan Helena Resort.

www.investingintourism.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.