Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kewarganegaraan Karibia kanthi investasi: Resor bintang lima Dominica ngluncurake kesempatan anyar ing Dubai

0a1a-44
0a1a-44
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sajrone acara sing dianakake bubar ing One & Only Royal Mirage Hotel ing Dubai, pangembang hotel Karibia GEMS Holdings Limited nampilake The Residences at Secret Bay, warga negara Karibia kanthi investasi (CBI) nawakake vila lengkap sajrone watesan mewah mewah bintang lima Dominica - Rahasia Teluk Acara kasebut uga nyambut pengangkatan Youssef Eldessouky dadi Direktur Pengembangan Bisnis Regional kantor anyar GEMS ing Dubai, lan nutupi prospek kemitraan sing kasedhiya liwat Program CBI Dominica.

Iki kedadeyan sawise Residences ing Secret Bay disetujoni dening pamrentah Dominica minangka pilihan investasi miturut Program CBI. Dijenengi "Hotel Butik Paling apik ing Donya" lan dadi resor paling apik nomer papat ing Karibia dening Condé Nast Traveler, 42 vila lan fasilitas sing bakal dienggoni mung 7% saka wilayah 33 hektar. Minangka proyek kerapatan rendah banget, sawetara poin adol unik yaiku keintiman sing ditawakake kanggo pengunjung lan "dibangun ing alam, dudu alam," kaya sing kacathet ing siaran pers sing diterbitake GEMS. Upaya kasebut nggambarake komitmen Dominica dadi "negara tahan iklim pertama ing donya," kaya sing dijanjekake Perdana Menteri Roosevelt Skerrit.

Perdana menteri sadurunge nyoroti babagan carane resor kasebut bakal ningkatake nyawane Dominikan lan penawaran pariwisata pulau kasebut. "Sawise rampung, [Secret Bay] bakal nyedhiyakake lapangan kerja langsung, permanen, berkelanjutan kanggo 120 wong Dominika," ujare, lan nambahake manawa pulau kasebut "bakal ndeleng salah sawijining resor paling apik, yen dudu sing paling apik, ing Hemisfer Kulon ing Dominika. ”

Program CBI Dominica dikenalake ing taun 1993 kanthi premis nawakake individu lan kulawarga global kanggo entuk kewarganegaraan nomer loro liwat kontribusi ekonomi kanggo dana sing dicekel pamrentah utawa investasi menyang real estate sing wis disetujoni. Sabanjure, Dominica nyalurake dana kasebut dadi ekowisata lan kemajuan sosial ekonomi ing pulau kasebut. Program kasebut ngidini Dominica ngluncurake lan ndhukung prakarsa ramah lingkungan, kayata 'Revolusi Perumahan' sing ambisius sing tujuane kanggo nggawe omah tahan cuaca sing terjangkau kanggo sebagian besar populasi.

Program CBI Dominica uga dipuji internasional amarga efisiensi, kemampuan lan standar rajin amarga kuat dening spesialis ing majalah Financial Times 'PWM. Investor, utamane ing Timur Tengah, ing ngendi panjaluk CBI mundhak akeh, terus milih Dominica, kanthi program pulau kasebut minangka penawaran paling apik kanggo kewarganegaraan kanthi investasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov