Asosiasi Warta Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

mangan! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX 2019: 18 koki anyar wis ana ing menu

0a1a-47
0a1a-47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Saka 5-8 September 2019, para penggemar panganan lan panganan wis entuk mangan! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX. Ing taun iki festival kasebut dadi kebanggaan kanggo jeneng-jeneng gedhe ing gastronomi Brussels lan Bordeaux Wines. Kanggo festival edisi kaping wolu iki, 18 restoran anyar lan koki lokal top bakal melu lan nampilake sajian tandatanganane. Rampung menu Minggu yaiku kelas master koktail anyar lan taun kapindho kompetisi kroket udang Brussels gedhe.

Kanggo mangan edisi kawolu! BRUSSELS, ngombe! BORDEAUX, Brussels Park bakal nampani maneh koki paling apik ing Brussels. Saben wong bakal nampilake sajian teken kanggo umum ing pawon sing pop-up. Iki minangka kesempatan sing cocog kanggo nemokake bakat ing mburi gastronomi Belgia ing lingkungan sing ramah lan nyenengake. Bar keju lan gurun uga bakal nggawe menu gourmet taun iki.

Visit.brussels seneng banget bisa kerja sama karo Bordeaux Wines sajrone enem taun kepungkur. Luwih saka 40 pedagang anggur bakal teka ing festival kasebut kanggo nyorot macem-macem Anggur Bordeaux - warna abang, putih, ros lan anggur sing mencorong - sing bakal dadi iringan sing sampurna kanggo masakan sing digawe para koki. Enem kulawarga anggur Bordeaux bakal diwakili ing paviliun khusus: Red Bordeaux & Red Bordeaux Supérieur; Côtes de Bordeaux; St-Emilion Pomerol Fronsac; Médoc; Kuburan; Bordeaux Manis; Rosé, Whites Garing lan anggur Sparkling Bordeaux. Sekolah Anggur Bordeaux bakal nawakake lokakarya, supaya para pamula bisa nemokake rahasia anggur Bordeaux lan sing luwih berpengalaman bisa nambah apresiasi.

Kalebu ing program kasebut yaiku:

• Tawaran sing dianyari: 18 koki anyar bakal melu acara kasebut kanggo menang ing restoran. Sugeng rawuh ing Bozar, Brinz'l, Le Tournant, Rouge Tomate, Racines, Crab Club, Humphrey, San Sablon, Sanzaru lan la Truffe Noire. Pendatang anyar: 1040 (Jean Philippe Watteyne), Aux Armes de Bruxelles, Fernand Obb, Gramm, Gus, Toshiro, Isabelle Arpin, Kamo, Kitchen 151, La Canne en Ville, Les Brigittines, Les Caves d'Alex, Lou Ferri, My Tannour, Bocah Lawas, Racites Petites, Toshiro lan Viva m 'Boma.

• 4 produsen keju lan 4 koki jajanan Brussel bakal nampilake sajian gourmet.

o Pembuat keju: Saka Comptoir, Le Comptoir de Samson, Julien Hazard,

La Fruitière o Koki kue-kue: Cokoa, Nikolas Koulepis, Pâtisserie Sasaki, Garcia

• Kelas master koktail: Ing dina Minggu, sawetara ahli campuran Brussels paling ndhuwur bakal nuduhake rahasia marang para pengunjung ing koktail tandatangane.

• Taun kapindho kompetisi kroket udang Brussel bakal dianakake ing dina Minggu wiwit awan.

• Lokakarya Ecole du vin de Bordeaux

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov