Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Papua Nugini Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang Papua-Nugini, nganti saiki ora ana peringatan tsunami

0a1-4
0a1-4
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 7.2 sing kuat nyerang udakara 20 mil ing sisih lor-kulon Bulolo, Papua-New Guinea, Senen.

Bulolo dununge ana ing ujung wetan pulau.

Ora ana laporan kematian, ciloko utawa karusakan utawa ciloko nganti saiki.

Miturut Pusat Tsunami, ora ana peringatan tsunami sing diarepake, amarga pusat gempa kasebut jerone 78 mil.

Laporan Pambuka:

Gedhene 7.2

Tanggal-Tanggal • 6 Mei 2019 21:19:36 UTC

• 7 Mei 2019 07:19:36 cedhak pusat gempa

Lokasi 6.977S 146.440E

Jerone 126 km

Jarak • 33.4 km (20.7 mi) NW saka Bulolo, Papua Nugini
• 50.3 km (31.2 mi) NW saka Wau, Papua Nugini
• 66.5 km (41.2 mi) WSW saka Lae, Papua Nugini
• 152.7 km (94.7 mi) SE saka Goroka, Papua Nugini
• 207.1 km (128.4 mi) SSE saka Madang, Papua Nugini

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 7.5 km; Vertikal 5.3 km

Parameter Nph = 118; Dmin = 279.7 km; Rms = 0.94 detik; Gp = 19 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov